Survivor România All Stars! Cine este primul concurent care ar participa la competiție

Au apărut noi informații referitoare la ediția specială Suvivor România All Stars, în care vedetele își vor disputa titlul de cel mai bun supraviețuitor.

Survivor România All Stars! Cine este primul concurent care ar participa la competiție

FaniiSurvivorvor fi încântați să afle că PRO TV ar plănui o ediție specială a competiției. Survivor România All Stars promite să îi aducă pe cei mai îndrăgiți concurenți de până acum în taberele improvizate, gata să își dispute titlul de cel mai bun luptător. Ei bine, se pare că primulconcurentși-a confirmat deja prezența în emisiunea pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Survivor România ar pregăti ediția All Stars

Zannidache, câștigătorulSurvivor România2021, le-a transmis fanilor săi prin intermediul unui video publicat pe YouTube că abia așteaptă să se întoarcă în competiție și să dea totul pe traseu.

În stilul său caracteristic, Zanni a vorbit deschis despre experiența Survivor și cum este nerăbdător să învingă. Totodată, acesta le-a transmis internauților că le dedică participarea sa în ediția All Stars.

„Aștept Survivor All Stars să sparg ficații în dușmani. Și după ce se termină All Stars, vă zic împăcat că pot să mor liniștit, nu mai am nevoie de nimic. După ce termin All Stars. Și la All Stars mă duc pentru voi, după… pot să mor liniștit”, a declarat Zanni în live-ul de pe YouTube.

Zannidache a câștigat Survivor România 2021

Zanni a fost mândrul câștigător al ediției Survivor România 2021. După o competiție dificilă și momente de cumpănă, artistul a primit titlul de cel mai puternic supraviețuitor, iar emoțiile l-au copleșit instant. El a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar după mai bine de șase luni intense și pline de provocări în competiție, trapperul a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro.

După ce a petrecut primele clipe de glorie alături de prietenii din echipa sa, Zannidache a făcut și primele declarații despre victoria sa. Copleșit de fericire, artistul a mărturisit că este cel mai „greu” trofeu câștigat de el, sugerând că reprezintă cea mai mare realizare.

„De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul. E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie, pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari, pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința. Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, că l-ați câștigat alături de mine”, a spus Zanni, câștigătorul Survivor România 2021.

Citește și:
Cannes 2022: Vedete la premiera Top Gun: Maverick

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people