Marisa Paloma, declarații despre a doua sarcină: „Am trecut printr-o perioadă foarte grea”

Marisa Paloma a trecut prin momente de cumpănă alături de fiica ei, însă acest lucru nu i-a schimbat perspectivele de viitor în ceea ce privește o viitoare sarcină.

Marisa Paloma, declarații despre a doua sarcină: „Am trecut printr-o perioadă foarte grea”

Marisa Paloma a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu puțin timp. De atunci, vedeta este nedespărțită de fiica ei, iar fanii se bucură zilnic de imaginile cu cele două. Cu toate că petrec timp de calitate împreună, bruneta a trecut prim momente teribile în urmă cu câteva săptămâni.

Marisa Paloma a vorbit despre a doua sarcină

Fiica Marisei s-a îmbolnăvit de Covid-19, iar cea urmat a fost un coșmar pentru fosta concurentă Bravo, ai stil!”. Marisa Paloma și iubitul ei au avut mai multe drumuri la spital, în încercarea de a-și ajuta copilul să scape de simptomele coronavirusului. Din fericire, fetița brunetei se simte mult mai bine, iar problemele s-au încheiat pentru proaspeții părinți.

În ceea ce privește o a doua sarcină, Marisa Paloma a declarat pe rețelele de socializare că perspectivele nu i s-au schimbat, cu toate că a trecut prin momente dificile cu fiica ei. Potrivit acesteia, vrea să aibă o familie cu trei copii și abia așteaptă momentul când va anunța o nouă sarcină.

„Îmi doresc o familie cu 3 copii și multe animale. Și deși am trecut printr-o perioadă foarte grea cu cea mică, nu mi-a schimbat perspectiva de viitor”, le-a explicat Marisa Paloma fanilor.

De asemenea, fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!” este și o mare iubitoare de animale. Prin urmare, vedeta le-a mărturisit fanilor ei că vrea să își ia și câțiva prieteni blănoși, cu care să se joace și fiica ei. Cu toate acestea, vedeta nu a precizat și ce părere are iubitul ei, însă îi va ține la curent pe fani cu toate noutățile.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people