O fostă concurentă Bravo ai stil! își încearcă norocul la Asia Express

O fostă concurentă Bravo ai stil, care a și câștigat populara competiție TV, își încearcă acum norocul și la Asia Express. Cine este și alături de cine va concura?

O fostă concurentă Bravo ai stil, chiar câștigătoarea ediției Celebrities, cântăreața Alexandra Ungureanu, își va încerca aptitudinile fizice și norocul participând la noul sezon al emisiunii Asia Express, difuzată de Antena 1. Aceasta a câștigat premiul cel mare pentru stilul său inconfundabil, dar și pentru maniera în care a ales să se comporte pe parcursul concursului, fără să intre în scandaluri și conflicte cu celelalte concurente, iar acum își va pune din nou la încercare abilitățile într-o competiție cunoscută pentru felul în care își împinge la limită participanții.

Dacă până acum i-am admirat vulnerabilitatea și simțul estetic, în calitatea de concurentă Bravo ai stil, de acum înainte o vom putea vedea pe Alexandra Ungureanu demonstrând un cu totul alt set de calități, de la cele sportive, necesare pentru a duce la capăt sarcinile fizice, până la rezistență, atât fizică, cât și psihică.

De parcă participarea sa la Asia Express, după ce a impresionat în calitatea de concurentă Bravo ai stil, nu era suficient de surprinzătoare, și alegerea persoanei cu care va face echipă Alexandra Ungureanu este la fel de interesantă. Aceasta va intra în competiție alături de mama sa, Anca, care este cadru didactic.

Fosta concurentă Bravo ai stil va începe filmările luna aceasta, echipa fiind deja pregătită de plecare. Cel mai recent sezon, cel de-al patrulea, al emisiunii Asia Express a fost amânat o vreme din cauza restricțiilor, și au fost anunțați aproape toți participanții.

„Relaţia cu mama mea este una specială, foarte strânsă, dar nu uşor de gestionat, asa că am simţit nevoia să cânt despre asta. Este o relaţie cu bune şi cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc şi fiecare pe sine.”, povestea Alexandra Ungureanu despre piesa Mamuca, dedicată mamei sale și în al cărei videoclip aceasta a și apărut.

Citește și:
Care e motivul pentru care Adrian Despot a fost criticat pe rețelele de socializare?

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people