Noi detalii despre Asia Express sezonul 4! Ce vedete se află pe lista concurenților

Asia Express este cu siguranță cea mai populară emisiune TV din România, așa că abia așteptăm să înceapă sezonul 4.

Noi detalii despre Asia Express sezonul 4! Ce vedete se află pe lista concurenților

Asia Express sezonul 4 este fără îndoială cea mai așteptată emisiune TV, cu atât mai mult cu cât pandemia de coronavirus a dus la amânarea filmărilor.

Deja mai multe nume de vedete sunt vehiculate a se afla pe lista concurenților, mai ales că pregătirile pentru noul sezon sunt pe ultima sută de metri. Conform click.ro, printre concurenți se află mai multe vedete ale postului Antena 1, dar și vedete care au mai participat la alte reality-show-uri. Numele vehiculate ar fi Andreea Antonescu (care a participat atât la „Ferma vedetelor” de la Pro TV, cât și la „Survivor România” la Kanal D), Connect-R, Shift, Jo și Pepe.

Asia Express sezonul 4 – cine o va înlocui pe Gina Pistol

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mamă în luna martie a acestui an și din acest motiv, este de la sine înțeles faptul că ea nu va mai prezenta noul sezon al emisiunii. Deși nu a fost anunțat oficial numele persoanei care o va înlocui pe Gina Pistol, există deja câteva persoane despre care se spune că au mari șanse de a deveni prezentatorii Asia Express sezonul 4.

Conform surselor, printre cei cu care producătorii sunt în discuții avansate pentru a o înlocui pe Gina Pistol se numără Dorian Popa, Oase, Speak și Răzvan Fodor, toți foști concurenți din primele trei sezoane.

Când vor începe filmările

Se pare că pregătirile pentru Asia Express sezonul 4 sunt deja în desfășurare, iar mai multe vedete au fost deja contactate de producători pentru a deveni concurenți în noul sezon. Inițial, filmările trebuiau să aibă loc în toamna lui 2020, lucru imposibil din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de țările din întreaga lume.

Așadar, conform FANATIK.RO, filmările urmează să înceapă în luna iunie, când se speră ca epidemia de Covid-19 să fie cât de cât ținută sub control. Potrivit sursei citate, noul sezon Asia Express nu se va mai filma în Asia, ci în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon.

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon, a declarat o sursă citată de Click.

Primul sezon Asia Express a fost filmat în Vietnam, al doilea sezon – în Sri Lanka și India, iar în cel de-al treilea sezon concurenții au avut de străbătut ruta Filipine – Taiwan.

Filmările vor dura câteva săptămâni, și este foarte posibil ca Asia Express sezonul 4 să revină pe micul ecran chiar din toamna acestui an, acest lucru fiind extrem de asteptat de fani.

Citește și:
Katy Perry vorbește cu sinceritate despre viața de mamă: „Asta e ce fac femeile? Doamne!”

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people