Mama Laurei Stoica, declarații la 16 ani de la moartea fiicei sale: „Nu a apucat să realizeze ce se întâmplă”

Mama Laurei Stoica a vorbit despre tragedia care a implicat-o pe fiica ei, la 16 ani de la moartea artistei.

Mama Laurei Stoica, declarații la 16 ani de la moartea fiicei sale: "Nu a apucat să realizeze ce se întâmplă"

Pe 9 martie s-au împlinit 16 ani de la moartea Laurei Stoica, una dintre cele mai mari artiste ale României. Mama regretatei cântărețe a oferit un interviu sfâșietor în care a vorbit despre tragedia care i-a schimbat viața.

Mama Laurei Stoica a vorbit despre tragedia vieții ei

Elena Stoica, mama Laurei Stoica, a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că s-a împăcat cu gândul după atâția ani. Totuși, nu a putut trece niciodată peste cele întâmplate.

În același timp, mama artistei a precizat că fiica ei s-a bucurat de momente unice în viața ei și este fericită că a avut alături oameni care să o iubească necondiționat. Aceasta a spus că artista era o fire foarte sensibilă și se întreba tot timpul ce este în sufletul ei.

„Îmi aduc aminte de multe ori toate momentele acelea, sunt triste, sunt dureroase, dar m-am împăcat cu gândul că așa a vrut Dumnezeu. (…) Au fost ani în care m-am întrebat ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Am aflat ulterior că n-a apucat să realizeze ce se întâmplă, deci nu a apucat să-și dea seama de tragedie. S-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să-i dea această bucurie de a-și găsi perechea potrivită, de a simți bucuria de a fi mamă.. și dacă Dumnezeu a vrut să se termine atunci totul”, a mărturisit mama Laurei Stoica.

De asemenea, mama cântăreței a vorbit și despre bărbatul care trebuia să îi devină ginere, Cristian Mărgescu. Aceasta a mărturisit că una dintre cele mai cunoscute piese ale fiicei sale, „Mai frumoasă”, a fost dedicată chiar bărbatului care urma să îi devină soț.

„Piesa „Mai frumoasă” i-a dedicat-o lui Cristi, pentru că într-adevăr Cristi o vedea… a fost un om extraordinar. Nu am înțeles decât după cât de extraordinar a fost. N-am auzit până atunci un bărbat care să aibă atâta răbdare. A fost dispus să fie cu ea până în ultima clipă, să meargă cu ea până la capăt”, a dezvăluit mama cântăreței.

Citește și:
Dan Bordeianu și Adela Popescu, împreună în același platou de televiziune! Reacția foștilor iubiți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people