Mama Laurei Stoica, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea artistei

„Am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a declarat Elena, mama Laurei Stoica, la 15 ani de la moartea artistei.

Mama Laurei Stoica, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea artistei

Anul acesta, pe 9 martie, se împlinesc 15 ani de când Laura Stoica și logodnicul său, Cristian Mărgescu, și-au pierdut viața într-un accident de mașină. Artista avea doar 38 de ani și urma să devină mamă, fiind însărcinată în trei luni la momentul tragicului eveniment.

Elena Stoica, mama Laurei, a dezvăluit recent într-un interviu acordat site-ului playtech.ro că acum, la 15 ani de la moartea fiicei sale, a reușit în sfârșit să se împace cu gândul că Laura nu mai este printre noi. „Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul ăsta se împlinesc 15 ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir, cu flori și cu lumânări, nimic mai mult. Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!”, a declarat mama Laurei Stoica.

Aceasta a adăugat și că nu ține legătura cu familia lui Cristian Mărgescu, logodnicul Laurei Stoica, care și-a pierdut viața în același accident. „Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.”

După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta.”

Elena Stoica a mărturisit și că este extrem de mândră de cariera fiicei sale și că, și în prezent, melodiile sale aduc venituri familiei. „Sunt mândră de piesele fiicei mele. După moartea ei, banii din drepturile de autor au revenit întregii familii, nu doar mie. Dacă ar fi avut copii, îi luau ei. Cât despre următorul festival, în memoria Laurei, nu știu când se va ține, având în vedere vremurile grele cu care ne confruntăm, în pandemie”, a declarat Elena, mama Laurei Stoica, pentru playtech.ro

Citește și:
Alexandra Dinu vorbește cu emoție despre greutățile întâmpinate ca mamă singură

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people