Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Răzvan Fodor: „Să-mi rămâi la fel”

Irina Fodor a împlinit vârsta de 34 de ani și s-a bucurat din plin de atenția celor dragi. Cu această ocazie, soțul ei, Răzvan Fodor, i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Răzvan Fodor: „Să-mi rămâi la fel”

Irina Fodor a fost în centrul atenției ieri, când și-a sărbătorit aniversarea de 34 de ani. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a primit o mulțime de urări din partea celor dragi, iar internauții i-au transmis și ei un călduros „La mulți ani” pe rețelele de socializare. Cu toate că a avut parte numai de gânduri bune, cea mai frumoasă urare de ziua ei a venit chiar din partea lui Răzvan Fodor.

Frumoasa prezentatoare TV de la Antena 1 a petrecut ziua de naștere prin muncă, însă acest lucru nu a oprit-o să se bucur de aniversarea sa. Irina Fodor a repostat nenumărate mesaje superbe din partea celor dragi pe contul ei de Instagram și le-a dezvăluit fanilor că aniversarea ei a avut loc într-o zi foarte încărcată.

Răzvan Fodor, mesaj emoționant pentru soția sa

Totuși, când a ajuns acasă la ceas de seară, Irina a avut parte de o surpriză din partea familiei sale. Răzvan Fodor și-a fotografiat partenera de viață în timp ce ținea un buchet superb de flori în mână, citind felicitarea pe care a primit-o. Alături de fotografia postată pe Instagram, prezentatorul TV i-a transmis soției sale un mesaj special.

„De abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani.❤️ Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe!😎 Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine 😜), dulce, blândă, feminină și…normală.❤️ Te iubesc de TOT!!🥂🎊🍾🎉 #happybirthday #mywife„, i-a transmis Răzvan Fodor Irinei.

Cum a sărbătorit Irina Fodor de ziua ei de naștere

De asemenea, Irina Fodor le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje frumoase de ziua ei de naștere și a dezvăluit câteva detalii despre cum s-a desfășurat aniversarea ei de 34 de ani. Deși nu a dat o petrecere cu această ocazie și a sărbătorit prin muncă, vedeta a fost bucuroasă să aibă atenția celor dragi.

„Știam de ceva timp că, de ziua mea, se anunță un program super încărcat, așa că m-am împăcat cu faptul că nu o să dau vreo petrecere și că, mai degrabă, o să sărbătoresc prin muncă.🤣🤣🤣 Așadar, acum câteva minute am ajuns acasă, și sper să recuperez, până la 12 noaptea, cât mai pot.🙈 🥳🥳🥳 În altă ordine de idei, dacă vreți să mă vedeți în câmpul muncii, vedeți că a început @chefilacutite 😜 Vă pup și închin un pahar de prosecco și pentru mine, și pentru voi!❤️ 3️⃣4️⃣ #34andcounting„, a scris Irina pe Instagram.

Citește și:
Prințesa Anne, moment istoric la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people