Cu ce probleme s-a confruntat Giulia Anghelescu în vacanța din Dubai: „Nu mai comentez nimic”

Giulia Anghelescu a povestit cu ce probleme s-a confruntat spre finalul vacanței din Dubai.

Cu ce probleme s-a confruntat Giulia Anghelescu în vacanța din Dubai: „Nu mai comentez nimic”

Giulia Anghelescu a avut parte de o vacanță de vis în Dubai alături de soțul ei, Vlad Huidu. Cei doi s-au bucurat de vremea călduroasă și peisajele spectaculoase, iar imaginile postate pe rețelele de socializare sunt dovada că s-au simțit de minune câteva zile departe de casă. Cu toate acestea, finalul vacanței nu a fost cel mai bun pentru vedetă și a povestit ce s-a întâmplat în drumul spre România.

Giulia Anghelescu, momente de groază spre finalul vacanței din Dubai

O fire deschisă, Giulia Anghelescu i-a ținut pe fani la curent cu tot ce s-a întâmplat pe parcursul vacanței. Cântăreața a postat imagini de colecție de la plajă, dar și din locurile pe care le-a vizitat alături de soțul ei. Cei doi s-au bucurat de cele mai cunoscute atracții, iar fotografiile reușite au strâns în scurt timp zeci de mii de aprecieri. Totuși, ultima zi de vacanță a fost cea care i-a produs neplăceri artistei, care a povestit toul pe rețelele de socializare.

Se pare că soția lui Vlad Huidu se confruntă cu clipe tensionate atunci când se află în avion. Ba mai mult, teama ei a fost intensificată de această dată din cauza turbulențelor serioase care i-au produs panică. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic, iar cuplul a aterizat în siguranță acasă.

„În concluzie, ca să elucidăm misterul legat de faptul că am zis că nu mai doresc să mai zbor, nu mai doresc să mai zbor, și spun asta pentru că au fost turbulențe, dar nu din acelea mici și simpatice, ci din acelea mari și urate, dar nu mai contează nimic. Bine că am ajuns cu bine, vom vedea dacă mă mai urc în avion. Cel mai important că totul s-a terminat cu bine. Trebuia să să se termine totul cu bine având în vedere că am avut parte de o vacanță perfectă”, a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate în Viena

Deși are parte de momente de neuitat în vacanțele pe care și le plănuiește, artista se confruntă de fiecare dată cu frica de zbor, iar drumurile spre destinațiile exotice îi produc neliniște. Ba mai mult, când vremea este nefavorabilă, iar turbulențele se resimt mai puternic, aceasta își dorește să nu mai călătorească niciodată cu avionul pentru a nu mai trece prin astfel de situații.

Recent, cântăreața a fost într-o altă vacanță la Viena, unde s-a confruntat cu probleme de sănătate. Din fericire, Giulia nu a avut nevoie de intervenția medicilor. Aceasta a trecut printr-o răceală care i-a dat peste cap planurile.

Citește și:
Mircea Diaconu, derapaj în urma discursului Vioricăi Vodă referitor la hărțuirea sexuală: „Să faci din asta o problemă nu este cazul'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people