Speak lansează un apel la vaccinare, după ce bunicul lui a murit de COVID-19: „Vaccinați-vă părinții și bunicii…”

Momente grele pentru Speak după ce bunicul lui a murit de COVID-19.

Speak lansează un apel la vaccinare, după ce bunicul lui a murit de COVID-19: "Vaccinați-vă părinții și bunicii..."

Momente grele pentru Speak după ce ultimul lui bunic a murit de COVID-19 cu puțin timp în urmă. Deși cântărețul face de ceva timp campanie provaccinare, Speak a recunoscut că nu a reușit să-și convingă bunicul să se vaccineze.

Speak a postat un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de bunicul lui, anunțând decesul acestuia și vorbind despre ultimele clipe petrecute împreună. Artistul a povestit că bunicul lui nu credea în vaccin și, din păcate, nu a supraviețuit după ce s-a infectat.

Mai mult, Speak le-a dezvăluit fanilor că bunicul lui a început să creadă în virus mult prea târziu, abia când problemele la plămâni s-au agravat și bărbatul a realizat că nu mai poate respira. Și doar atunci a acceptat ajutorul medicilor, însă din păcate a fost mult prea târziu.

Cântărețul a lansat și un apel la vaccinare, sfătuindu-și fanii să își convingă bunicii și părinții să se vaccineze, deoarece ei reprezintă categoria cea mai vulnerabilă.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut în virus, pentru a asa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la inceput. Pentru ca nu credea în virus. A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul exista, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 🖤
Te iubesc bunicule! 🖤

P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinati-va parintii si bunicii pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris cântărețul în descrierea fotografiei în care apare alături de bunicul lui.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri sincere despre ședințele de terapie la care a apelat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people