Anunțul făcut de Alina Pușcău după ce s-a vindecat de COVID-19

Alina Pușcău a fost diagnosticată cu COVID-19 la sfârșitul lunii septembrie și a făcut o formă destul de gravă a bolii.

Anunțul făcut de Alina Pușcău după ce s-a vindecat de COVID-19

La sfârșitul lunii septembrie, anunțul făcut de Alina Pușcău, că a fost infectată cu coronavirus și că s-a simțit extrem de rău acasă, înainte de a chema, în cele din urmă, o ambulanță care să o ducă la spital, unde să primească ajutor specializat, a fost întâmpinat cu scepticism și chiar critici pe rețelele sociale. Modelul a fost criticat pentru că și-ar fi găsit timp și dispoziție să povestească pe Instagram prin ce trece, pentru utilizarea filtrelor în respectivele postări, dar și pentru că, acuzau unii, ar răspândi panică în ceea ce privește epidemia.

După internare, a venit și anunțul făcut de Alina Pușcău că se află într-o secție de terapie intensivă, dar și că ar fi putut să moară dacă nu ar fi ajuns în spital. Aceasta a mărturisit și că ar fi contractat virusul de la o prietenă, care a venit să o viziteze acasă.

„Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați”, a declarat Alina Pușcău atunci pentru postul de televiziune Antena 3.

Alina Pușcău a continuat prin a povesti simptomele pe care le-a avut – din care reiese că ar fi făcut o variantă mai complicată a bolii. „Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu'.

Modelul Alina Pușcău a publicat acum pe contul ei de Instagram mai multe filmulețe prin care și-a anunţat fanii că acum se simte mult mai bine, iar după tratamentul dat de medici este vindecată complet.

„Tocmai am plecat de la mama de acasă. Ea m-a îngrijit cât timp am avut Covid. Acum sunt acasă, sunt bine și pot să călătoresc. Plec la Los Angeles în curând. Sunt foarte fericită că acum pot să mă uit și la televizor. Dumnezeu e atât de bun cu mine!”, a declarat Alina Pușcău, conform click.ro.

Citește și:
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție inedită la botezul lui Luca Tiago, băiatul lui Dani Oțil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people