Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție inedită la botezul lui Luca Tiago, băiatul lui Dani Oțil

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, au impresionat cu apariția lor la botezul lui Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție inedită la botezul lui Luca Tiago, băiatul lui Dani Oțil

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, și-au botezat fiul, pe Luca Tiago, pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Printre aceștia s-au numărat și Răzvan Simion și partenera lui, arhitecta Daliana Răducan.

Invitații s-au distrat la petrecerea care a avut loc la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în București. Daliana Răducan a publicat pe Instagram o fotografie alături de Răzvan Simion de la eveniment. Pentru această ocazie, prezentatorul de la Antena 1 a purtat un costum negru, în timp de iubita lui a optat tot pentru un costum, însă închis la culoare și cu dungi albe.

Dani Oțil a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 despre botezul fiului său, Luca Tiago. Însă Răzvan Simion a fost cel care a făcut o dezvăluire surprinzătoare cu privire la acest eveniment special din viața colegului său. „Nu știu dacă ați observat, eu eram și un pic mai în spate, dar la momentul tortulul ați observat esențialul? Adică n-a mai pus artificii, a pus niște spirtiere mari cu flacără de 20 de centimetri ca să nu bage nimeni mâna să strice tortul”, a povestit Răzvan Simion.

„Părinții noștri ne ziceau să stăm cuminți, eu și fratele, că ne aduc o felie de tort. Băi, dar una aduceau. Așa era pe vremuri”, a adăugat Dani Oțil.

Răzvan Simion și Daliana Răducan își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii publicului. Relația lor a început în urmă cu aproximativ un an, la scurtă vreme după ce prezentatorul TV a anunțat public că el și Lidia Buble au decis să se despartă după cinci ani în care au fost împreună.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost protagoniștii unei ședințe foto realizate pentru revista VIVA!, ocazie cu care au vorbit deschis și despre începutul relației lor. Totul a început în urmă cu un an, când cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în timpul unei vacanțe în Turcia. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Pentru aceeași publicație, Daliana Răducan a povestit cum a fost prima întâlnire cu Răzvan Simion: „Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos.”

Citește și
Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry s-a logodit. Cum arată inelul primit de artistă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people