Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele imagini!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul, pe Luca Tiago, într-o ceremonie discretă, la care au participat doar familia și câțiva prieteni.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Băiețelul lor s-a născut pe 10 septembrie 2021, prin cezariană, iar proaspăta mamă a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime.

Acum, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit un alt moment important – creștinarea fiului lor, care a fost celebrată în restaurantul lui Dani Oțil, The Grill, printr-o petrecere la care au luat parte doar familia, nașii și cei mai apropiați prieteni. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese.

Proaspeți părinți emoționați, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales pentru eveniment ținute simple – Oțil a purtat un costum albastru, iar soția sa – unul roșu, iar cei doi au găsit timp să facă și o glumă pe drumul către biserică, dis-de-dimineață. Gabriela Prisăcariu a postat pe Instagram Stories un filmuleț în care își întreabă soțul ce gânduri îl animă în ziua botezului, iar Dani Oțil i-a replicat că nu se va dezbrăca să intre în cristelniță.

Ceva mai târziu micul Luca Tiago a fost botezat – Dani Oțil explicând cu o altă ocazie că a fost dorința soției sale ca fiul lor să poarte două nume, ea alegând și numele Tiago pentru copil, în vreme ce el a fost cel care a preferat numele Luca. „Hai că ne-a ieșit bine”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram, alături de o imagine care o înfățișează împreună cu familia sa, în fața panoului decorat cu baloane pe care era scris numele fiului său.

Citește și:
Irina Fodor, criticată dur de fanii Asia Express după ce Zarug și Lorelei Bratu au părăsit competiția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people