Raluka lansează cea mai nepotrivită campanie de promovare pentru o piesă în plină pandemie de coronavirus

În plin val patru al pandemiei, cântăreața Raluka este protagonista unei campanii cel puțin nepotrivite de promovare pentru o piesă.

Raluka lansează cea mai nepotrivită campanie de promovare pentru o piesă în plină pandemie de coronavirus

România este plin val patru al pandemiei, iar numerele tot mai îngrijorătoare privind cazurile noi de COVID-19 și decese ne arată acest lucru. Pe fondul acestei situații, cântăreața Raluka lansează o campanie… cel puțin nepotrivită prin care își promovează o piesă care urmează să fie lansată. Și totuși, despre ce este vorba?

Ei bine, Raluka a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care se află pe patul de spital, având și o mască de oxigen. Pe lângă această imagine, artista a mai împărtășit alta, de data aceasta cu cântărețul Juno, semn că ar urma să lanseze o piesă împreună. Alături de aceste imagini, Raluka a scris următorul mesaj: „Ori la bal, ori la spital… #ramaneCompetitie.”

De ce este această campanie de promovare este nepotrivită? Pentru că momentul coincide cu situația dramatică în care se află țara noastră, în special privind numărul de paturi libere de la secțiile de terapie intensivă pentru pacienții COVID-19. Spre exemplu, pe 26 septembrie, în capitală nu mai erau paturi libere la ATI pentru bolnavii cu COVID-19.

Într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare, aflăm că România este pe locul 6 în lume și pe locul 2 în Europa în ceea ce privește numărul de decese COVID-19 în ultimele 24 de ore. În aceeași postare se precizează și că „Avem peste 10.000 de persoane internate în spital, din care aproape 300 sunt minori.”

Reacțiile negative din partea urmăritorilor artistei nu au întârziat să apară, care au ținut să o critice dur pentru aceste imagini.

„Și machiată pe deasupra… la ATI nici nu știi despre tine măcar. Am fost de 3 ori, eram să mor, am stat 5 zile conectată la toate aparatele… nu mai prostiți lumea.. nici măcar nu te poți mișca…”, „Habar nu aveți ce este în spitale!!!”, „Bine că ai apucat să îți faci părul. Coafura rezistă….”, sunt câteva dintre comentariile primite de Raluka. Însă, așa cum era de așteptat, au fost destui care au ținut să îi ia apărarea juratei emisiunii „SuperStar România”, aducând în discuție faptul că pur și simplu au filmat un videoclip sau că pozele acestea le-ar fi făcut pentru bani.

Însă această campanie de promovare este nepotrivită și pentru că poate alimenta multiplele teorii ale conspirației care există încă de la începutul pandemiei. O conspirație care a ajuns recent virală după ce a fost comentată de realizatorii emisiunii „Bună, România” de la B1 TV, vine din partea senatoarei Diana Șoșoacă, care s-a remarcat până acum prin faptul că a lansat în spațiul public tot felul de conspirații privind vaccinarea. „Se modifică genomul uman, ceea ce înseamnă că se modifică structura voastră. Vă scurtează viața. Nu mai vorbim că la acest moment sunt cercetători care spun că dau sterilitate pe trei generații.”

Până acum, Raluka nu a oferit explicații cu privire la aceste imagini sau la colaborarea pe care ar pregăti-o cu Juno, însă acest lucru nu ne împiedică să ne întrebăm care e motivul pentru care ți-ai asocia campania de promovare a unei piese cu o situație dramatică, reală, cu care se confruntă țara ta?

Citește și:
Alina Pușcău trage un semnal de alarmă, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Foto: Instagram Raluka

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle