Angelina Jolie și-a făcut cont pe Instagram pentru a transmite un mesaj emoționant

Care este mesajul cu care Angelina Jolie a ales să-și facă intrarea pe Instagram?

Angelina Jolie și-a făcut cont pe Instagram pentru a transmite un mesaj emoționant

Angelina Jolie se numără printre cei mai noi utilizatori de Instagram. Vedeta a ales ca prima ei postare pe platforma de socializare să pună accent pe ceea ce se întâmplă luna asta în Afganistan, unde talibanii au preluat din nou puterea în urma retragerii trupelor americane.

Jolie a împărtășit fotografii cu o scrisoare scrisă de mână, primită de la o adolescentă din Afganistan.

Dedesubt, vedeta a scris: „Am fost la granița cu Afganistan cu două săptămâni înainte de 9/11, unde am întâlnit refugiați afgani care fugiseră de talibani. Asta se întâmpla acum 20 de ani.”

„Este dezgustător să vezi afganii înstrăinați din nou, din frica și incertitudinea care le-a cuprins țara”, a continuat Angelina Jolie. „Să consumi atât de mult timp și atâția bani, să provoci vărsare de sânge și pierdere de vieți doar pentru a ajunge la acest rezultat este un eșec aproape imposibil de înțeles. Să vezi cum decenii întregi refugiații afgani – unii dintre cei mai capabili oameni din lume – sunt tratați ca o povară este, de asemenea, dezgustător. Știind că, dacă ar avea instrumentele și respectul, ar putea face atâtea pentru ei înșiși. Și întâlnirea cu atâtea femei și fete care nu numai că au dorit o educație, dar au luptat pentru ea.'

O sursă apropiată a actriței a declarat pentru Entertainment Tonight: „Angie s-a simțit obligată să se alăture rețelei într-o perioadă în care femeile și tinerii din Afganistan rămân fără posibilitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber. Din punctul ei de vedere, dacă așa poate contribui la efortul de a le amplifica vocile, atunci este un motiv suficient de a-și face cont și a folosi platforma.”

„Ca și alții care sunt implicați, nu voi întoarce privirea”, a concluzionat Jolie în prima ei postare de pe Instagram. „Voi continua să caut modalități de a vă ajuta. Și sper să vă alăturați.”

Citește și:

Cum trăiesc refugiații din România: „Am găsit aici o viață normală, fără război, și asta era tot ce voiam'

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people