Ce anunț au făcut Speak și Ștefania cu privire la nuntă

Speak și logonica lui, Ștefania, și-au luat prin surprindere fanii cu anunțul pe care l-au făcut cu privire la nunta lor.

Ce anunț au făcut Speak și Ștefania cu privire la nuntă

Speak și Ștefania formează un cuplu de patru ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar ulterior au început să fie tot mai apropiați. 

Speak are de mulți ani o carieră în muzică, iar publicul a reușit să îl cunoască mai bine după ce el și partenera lui au participat la Asia Express, reușind să ajungă până în semifinala show-ului. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar în cadrul competiției, iar întreg momentul a fost difuzat la televizor, fiind și prima cerere în căsătorie din istoria emisiunii.

Fanii celor doi așteaptă momentul în care se vor căsători. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Speak a fost întrebat de nuntă. El și logodnica lui au dezvăluit cu această ocazie când vor organiza acest eveniment important din viața lor. Se pare că amândoi își doresc să facă pasul după ce contextul pandemic va permite acest lucru. „Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia”, a spus Ștefania. Și Speak a a fost de acord cu partenera lui, precizând: „După nebunie.”

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Speak și Ștefania au vorbit cu sinceritate despre momentele grele pe care le-au întâmpinat pe parcursul celor patru ani de când sunt împreună. Cântărețul a fost cel care a mărturisit că în cazul lor comunicarea este foarte importantă și prin intermediul ei reușesc să rezolve eventualele probleme care apar în relația lor. „Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice.”

Ștefania a declarat că ea și partenerul ei, Speak, sunt și prieteni, ceea ce îi ajută să discute mult mai deschis despre problemele lor. „Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere.”

Citește și:
Ce a dezvăluit Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram, după imaginea pasională în care apare cu Mira

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people