Finala Asia Express 2021: când se va difuza și care sunt favoriții la marele premiu

Mai este foarte puțin timp până când vom avea ocazia de a vedea finala Asia Express 2021.

Finala Asia Express 2021: când se va difuza și care sunt favoriții la marele premiu

Mai este foarte puțin timp până când vom avea ocazia de a vedea finala Asia Express 2021 și vom afla care este echipa care a câștigat competiția.

Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină care au participat la cel de-al patrulea sezon al celui mai dur reality-show.

Pe măsură ce se apropie finala Asia Express 2021, în ultima etapă, cea din Israel, au rămas în cursă doar patru echipe: Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza și Cuza și Emy de la Noaptea Târziu.

Fanii așteaptă cu nerăbdare finala Asia Express 2021 și vă dezvăluim că aceasta va fi difuzată în nici două săptămâni, mai exact duminică, 28 noiembrie, și cu această ocazie vom afla și cine va câștiga mare premiu de 30.000 de euro.

Potrivit unor surse din presă, echipa câștigătoare este cea formată din Mihai și Elwira Petre. La puțin timp după apariția acestei informații, Mihai Petre a dat primele declarații pe această temă pentru fanatik.ro. „Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, a declarat acesta.

„Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a mai precizat Mihai Petre.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au pornit pe Drumul Împăraților convinși fiind că experiența celui mai dur reality-show poate ascunde multe situații limită. Și nu s-au înșelat. Asia Express, care se difuzează în prezent pe Antena 1, i-a scos pe cei doi din zona de confort, iar în cazul lui Mihai, adrenalina competiției și-a spus cuvântul. Pentru celebrul dansator, cursa pare că nu se mai termină, acesta mărturisind că de nenumărate ori a visat că se află într-o nouă misiune contracronometru.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people