Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu fiica lor, Josephine. Ce destinație au ales

Smiley și Gina Pistol se află într-o vacanță alături de fiica lor, Josephine.

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu fiica lor, Josephine. Ce destinație au ales

Smiley și Gina Pistol trăiesc de mai mult timp o poveste de dragoste, iar ultimul an a fost cu atât mai special întrucât fiica lor, Josephine, le aduce zâmbetul pe buze. Cum iarna a trecut și primăvara își face loc, artistul și prezentatoarea TV au ales să plece într-o escapadă de familie, departe de casă.

Smiley și Gina Pistol au plecat cu fiica lor la Roma

În urmă cu o zi, Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță alături de fiica lor. Cei doi au ales ca destinație Roma, unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe europene. Cu toate că este în excursie cu familia sa, artistul nu i-a neglijat nici pe fanii de pe rețelele de socializare. Smiley a postat mai multe imagini din Italia și din locurile pe care le vizitează cu partenera sa de viață. Ba mai mult, se pare că Josephine se bucură nespus de timpul petrecut cu părinții.

sursa foto: Instagram

Smiley apare într-o filmare realizată de Gina Pistol la Fontana di Trevi, cea mai cunoscută fântână din Italia. Ba mai mult, acesta o ține în brațe pe fiica lui și se joacă în fața camerei, spre bucuria micuței. Prezentatoarea TV și cântărețul au profitat de ziua însorită și temperaturile plăcute pentru o plimbare în centrul istoric.

sursa foto: Instagram

Nu este prima vacanță pentru Josephine

Ei bine, nu este prima vacanță pentru Josephine. Smiley și Gina Pistol au călătorit cu fiica lor, care recent a împlinit un an, într-un loc exotic, de Anul Nou, bucurându-se atunci de o călătorie minunată alături de Josephine.

„V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei. Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viața! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset„, a precizat Smiley la vremea respectivă.

Citește și:
Cum a cerut-o Cătălin Rizea pe Adda în căsătorie: „Stătea pe gânduri'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people