Russell Crowe, de nerecunoscut în imaginile alături de noua lui iubită

Celebrul actor Russell Crowe a fost surprins recent de paparazzi în compania noii lui iubite.

Russell Crowe, de nerecunoscut în imaginile alături de noua lui iubită

Celebrul actor Russell Crowe a fost surprins zilele trecute de paparazzi în compania noii lui iubite, Britney Theriot. Zvonuri cu privire la o relație între cei doi au apărut de mai mult timp, însă acum au apărut și imaginile care dovedesc apropierea dintre cei doi.

Russell Crowe și Britney Theriot au fost fotografiați pe un teren de tenis din Rushcutters Bay, Sydney, Australia, la finalul unui antrenament.

Actorul în vârstă de 56 de ani pare cucerit de noua lui iubită, în vârstă de 30 de ani, pe care a cunoscut, în 2013, pe platourile de filmare ale peliculei Broken City.

Până acum, nici Russell, nici Britney nu au făcut declarații cu privire la relația lor, însă în acest caz imaginile fac cât o mie de cuvinte.

Britney Theriot a jucat în câteva filme, însă a decis să renunțe la cariera de actriță, în favoarea uneia în domeniul imobiliarelor. Nu puțini au observat că există o anumită asemănare între noua iubită a lui Crowe și fosta lui soție, Danielle Spencer.

Russell Crowe și Danielle Spencer s-au căsătorit în aprilie 2003 la ferma acestuia din Nana Glen, însă în 2012 au decis să se separe, iar divorțul a fost finalizat 6 ani mai târziu.

Russell Crowe este un jucător pasionat de tenis, iar imaginile cu el par a fi un semn al faptului că actorul încearcă să piardă din kilogramele pe care le-a acumulat în timpul filmărilor la pelicula Unhinged. Pentru rolul din acest thriller, Crowe s-a îngrășat mai bine de 15 kilograme.

Nu este prima dată când actorul face astfel de compromisuri. Pentru a-l interpreta pe Roger Ailes în serialul The Loudest Voice, Crowe a fost nevoit să se îngrașe, dar și să poarte mai multe costume speciale pentru a arăta mai masiv.

Citește și:
Celebrul actor de origine română Sebastian Stan, surprins în ipostaze fierbinți alături de noua lui iubită

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people