Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut vacanța alături de Camilla și Prințul Charles – iar locul este absolut WOW!

Și TU poți să îți petreci vacanța acolo! Da, chiar așa!

Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut vacanța alături de Camilla și Prințul Charles – iar locul este absolut WOW!

Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut vacanța cu stil și rafinament. Cam așa cum te-ai aștepta de la niște oameni de viță nobilă. Iar vara asta, călătoriile au fost destul de dese. Dacă despre majoritatea se știe cum au decurs, iată că această vacanță în Scoția a fost un secret, fiindcă cei doi au ales să petreacă timp cu tatăl lui Harry, Prințul Charles, și soția sa, Camilla, într-un castel.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut vacanța

Aparent, Meghan s-a înțeles de minune cu socrii ei, încă de când a început relația cu Harry, așa că o vacanță împreună nu a fost chiar un chin pentru ea. Aflăm din presa străină că Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut vacanța la Castelul din Mey, proprietate a Reginei Mamă între 1952 și 1996.

De asemenea, este prima dată când Meghan vizitează castelul. O sursă de la US Weekly susţine că cuplul regal a stat acolo cinci zile: „E frumos la castel, cu priveliști asupra Orkney Island. Au fost cinci zile petrecute afară în natură, cu plimbări lungi, mâncare bună și timp de calitate petrecut în familie.”

Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut vacanța recent – altă vacanță, adică! – cu cuplul hollywoodian George și Amal Clooney, la vila lor de la Lacul Como. Asemeni Castelului din Mey, lacul e un loc perfect pentru o escapadă de la ochii curioși ai lumii și ai presei. Dar, cel mai important, e o pauză binemeritată de la tot scandalul cu tatăl lui Meghan, Thomas Markle, și alte rude de-ale ei.

Castelul din Mey este o proprietate diferită de Castelul Balmoral, domeniul scoțian al familiei regale. Regina stă la Castelul Balmoral periodic în timpul anului, când Palatul e deschis publicului, iar Lady Diana obișnuia să petreacă des timp cu Charles pe aceleași meleaguri. Chiar și Prințul Philip a fost zărit pe acolo, împreună cu Regina, când s-a dus la biserică.

Publicul – adică muritorii de rând – pot și ei să viziteze și să stea la Castelul din Mey. De la Londra durează cam 12 ore și jumătate să ajungi cu mașina, așa că cel mai bine de călătorit este cu trenul sau cu avionul. Aruncă un ochi și rezervă-ți din timp concediul, căci e destul de greu să prinzi loc.

Foto: Hepta

Citește și:
Ce plănuiește să facă Meghan Markle cu rochia ei de mireasă

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people