Kate Middleton a purtat o ținută cu o semnificație specială în prima apariție după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton a făcut un gest emoționant în prima sa apariție publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a purtat o ținută cu o semnificație specială în prima apariție după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton a făcut un gest emoționant, în timp ce s-a întâlnit cu personalul palatului și cu voluntarii care au ajutat la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, luni, la Castelul Windsor. Noua Prințesă de Wales a purtat aceeași haină pe care a avut-o la prima ei apariție publică după înmormântarea Prințului Philip din 2021.

Kate Middleton, gest emoționant

Îmbrăcată într-o haină neagră Dolce & Gabbana fără guler, cu două rânduri de nasturi aurii cusuți în față, Kate Middleton s-a alăturat Prințului William într-o apariție surpriză pentru a-i saluta pe lucrătorii locali care s-au asigurat că slujba de la capela St. George’s a decurs fără probleme.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ea a purtat pentru prima dată piesa, care a costat 2.400 de dolari la vremea respectivă, pentru o altă ocazie din 2017, la Remembrance Sunday. Kate Middleton a repetat ținuta de designer pentru o vizită din aprilie 2021, fiind pentru prima dată când a participat la un angajament oficial după înmormântarea Prințului Philip.

Pentru apariția recentă, care a avut loc la Windsor Guildhall, Kate Middleton a adăugat pantofii negri Gianvito Rossi și perlele Annoushka de 480 de dolari pe care le poartă adesea, împreună cu cercei cu diamante Kiki McDonough de 676 de dolari. Prințesa trebuia inițial să participe astăzi la evenimentul caritabil de tenis Laver Cup cu Roger Federer, dar și-a anulat apariția din cauza perioadei de doliu oficial pentru familia regală, care continuă în această săptămână.

În schimb, cuplul regal s-a întâlnit cu „oamenii care au sortat portalurile, pubelele, au mutat florile, au programat semnele de circulație etc., toți eroii necunoscuți care s-au asigurat că totul a decurs atât de bine în ultimele zile„, potrivit reporterului Daily Mail, Rebecca English.

Citește și:
Regina Letizia a Spaniei i-a adus un omagiu discret Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people