Gestul emoționant făcut de Prințul William față de Meghan Markle și Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William i-a invitat pe Meghan Markle și Prințul Harry să stea alături de familia sa în timpul ceremoniei private de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Gestul emoționant făcut de Prințul William față de Meghan Markle și Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, nu l-a lăsat pe fratele său, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, să se simtă exclus la slujba religioasă de la înmormântarea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a. Prințul de Wales i-a invitat pe Meghan Markle și Harry să stea alături de familia regală la funeralii, într-un moment dureros pentru toată lumea.

Meghan Markle și Prințul Harry, invitați să stea lângă familie

În timp ce familia regală se pregătea să își ocupe locurile în interiorul Capelei St. George, William le-a făcut semn cu mâna lui Harry și soției sale Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, pentru a-i invita pe cei doi să ia loc alături de familia sa. Lui William i s-au alăturat soția sa Kate Middleton și copiii lor, Prințul George, 9 ani, și Prințesa Charlotte, 7 ani, care i-au lăsat pe Harry și Meghan să se așeze lângă ei pe același culoar.

sursa: Profimedia

Prințul și Prințesa de Wales și Ducele și Ducesa de Sussex au stat cu toții în primul rând pentru slujba de înmormântare de la capela St. George. Cu câteva ore mai devreme, William și Harry au mers unul lângă altul în spatele sicriului Reginei Elisabeta, în timp ce acesta făcea procesiunea spre Westminster Abbey, unde a avut loc înmormântarea de stat.

sursa: profimedia

Prințul William a făcut un gest de pace

Cu două zile înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, Prințul William și Prințul Harry s-au reunit cu ceilalți șase nepoți ai Reginei pentru a ține un priveghi la starea ei de veghe. William a deschis calea, cu fratele său mai mic în spatele său. Cu toate că la înmormântarea de luni Prințul Harry nu a purtat uniforma militară, fiindu-i retrase titlurile, Regele Charles al III-lea i-a permis fiului său să o poarte la priveghi. Frații și verișorii familiei, inclusiv Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, s-au adunat în jurul sicriului Reginei pentru a-și prezenta omagiile prin 15 minute de contemplare tăcută.

În urma decesului bunicii lor iubite, pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, Prințul William și Prințul Harry au lăsat deoparte orice tensiuni cauzate de actuala lor neînțelegere pentru a o onora pe Regină. Prinții s-au reunit în special cu soțiile lor, Kate și Meghan, pentru a vedea omagiile florale aduse Reginei Elisabeta a II-a pe 10 septembrie. William a făcut și atunci un gest de pace și i-a invitat pe Harry și Meghan la plimbarea cu el și Kate în afara Castelului Windsor.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, prima apariție de cuplu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people