Kate Middleton și Prințul William, prima apariție de cuplu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție publică solo în calitate de Prinț și Prințesă de Wales.

Kate Middleton și Prințul William, prima apariție de cuplu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

Kate Middleton și Prințul William au avut prima lor apariție de cuplu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales. Cei doi au ieșit neînsoțiți pentru a face un tur al celor 30.000 de buchete de flori, baloane și bilete lăsate de persoanele care au vrut să-i aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton și Prințul William, apariție publică sub noile titluri

Ieșirea a fost memorabilă, deoarece a marcat prima apariție solo a cuplului în calitate de noi Prinț și Prințesă de Wales. Titlul a trecut prințului William de la tatăl său, cunoscut acum ca Regele Charles al III-lea, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Prințul William și Kate Middleton au petrecut aproximativ 45 de minute vorbind cu persoanele în doliu adunate în fața Porții Norwich a Casei Sandringham. Bex Neeve, în vârstă de 44 de ani, din comitatul Norfolk, a așteptat peste două ore pentru a vedea cuplul și a împărtășit câteva cuvinte cu acesta.

„William a spus că el crede că luni va fi greu. Kate a menționat că a fost copleșitor și că ea și William sunt foarte recunoscători că toată lumea este aici. Ea a fost emoționată. Părea că sunt aici pentru a absorbi toată dragostea.”, a spus Neeve.

Kate Middleton, care a purtat un ansamblu Catherine Walker, în semn de recunoaștere pentru Prințesa Diana, a oferit, de asemenea, detalii despre cum se descurcă cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte, și Prințul Louis. Lydia Bailey precizează pentru PEOPLE că „ea a spus că cei trei copii s-au acomodat bine la noua lor școală și au prieteni noi”.

Sandringham a fost una dintre cele două case deținute de regină, care de obicei petrecea acolo sezonul Crăciunului împreună cu familia sa. În mod tradițional, ea sosea la începutul lunii decembrie și rămânea la moșie până pe 6 februarie, ziua în care tatăl ei, regele George al VI-lea, a murit acolo, ea devenind astfel noul monarh.

În primul discurs al Regelui Charles al III-lea în calitate de monarh, acesta a confirmat că William și Kate au moștenit oficial titlurile de Prinț și Prințesă de Wales. Titlul de Prinț de Wales este deținut în mod tradițional de fiul cel mai mare și moștenitor al monarhului britanic în funcție, soția acestuia preluând titlul de Prințesă.

Citește și:
Au încălcat Prințul Harry și Meghan Markle protocolul la ceremonia de la Westminster Hall?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people