Regina Marii Britanii s-a întâlnit cu premierul canadian Justin Trudeau! Monarhul a pozat în fața florilor albastre și galbene

Regina Marii Britanii s-a întâlnit cu premierul Canadei, Justin Trudeau, la Castelul Windsor pentru a discuta despre evenimentele globale.

Regina Marii Britanii s-a întâlnit cu premierul canadian Justin Trudeau! Monarhul a pozat în fața florilor albastre și galbene

Regina Marii Britanii a avut prima întâlnire oficială la Castelul Windsor de când s-a îmbolnăvit de Covid. Monarhul l-a primit în persoană pe premierul canadian Justin Trudeau și a fost fotografiat în fața florilor albastre și galbene, culorile naționale ale Ucrainei.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a fost fotografiată zâmbind călduros prim-ministrului canadian, în timp ce își strângeau mâinile în fața fotografilor. Justin Trudeau a fost în vizită pentru discuții cu premierul Marii Britanii despre războiul din Ucraina.

sursa foto: Profimedia

Regina Marii Britanii s-a întâlnit cu Justin Trudeau la Castelul Windsor

În timpul audienței de la Oak Room a Castelului Windsor, Trudeau și Regina au fost surprinși râzând și au discutat despre evenimentele globale. Regina nu a fost văzută cu bastonul pe care l-a folosit recent. Întrebat mai târziu, la o conferință de presă din Downing Street, despre întâlnirea sa cu monarhul, Trudeau a spus că Regina a fost perspicace ca întotdeauna.

„Ea a fost la fel de perspicace ca întotdeauna, foarte interesată de ceea ce se întâmplă, mi-a pus tot felul de întrebări despre Canada. Am avut o conversație foarte utilă, oricum pentru mine, despre evenimentele globale, așa cum facem întotdeauna.”, a spus Justin Trudeau.

La întâlnire, Regina a avut flori galbene și albastre, culorile naționale ale Ucrainei. Pe lângă acest gest de sprijin, monarhul a făcut anterior o donație pentru apelul Comitetului de Urgență pentru Dezastre pentru a ajuta persoanele care fug de conflictul din Ucraina. În ceea ce privește opinia sa, Regina nu își poate exprima punctul de vedere și să facă declarații publice legate de războiul dintre Rusia și Ucraina.

Regina are două evenimente importante programate în următoarele săptămâni: Serviciul Commonwealth pe 14 martie și serviciul memorial al Ducelui de Edinburgh pe 29 martie, ambele la Westminster Abbey. Luna trecută, ea și-a sărbătorit jubileul de platină după 70 de ani pe domnie.

Citește și:
Cum arată Elena, fiica Loredanei Groza, la 23 de ani și cum se înțeleg cele două

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people