Regina Elisabeta a II-a sărbătorește împlinirea a 96 de ani cu un portret fabulos și cu o semnificație aparte

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani.

Regina Elisabeta a II-a sărbătorește împlinirea a 96 de ani cu un portret fabulos și cu o semnificație aparte

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani, iar cu această ocazie, Casa Regală Britanică a dat publicității un portret cu adevărat fabulos!

Superba fotografie, care a fost realizată luna trecută pe domeniul Castelului Windsor, o arată pe Regină stând mândră între poneii ei, Bybeck Katie și Bybeck Nightingale. Monarhul poartă o haină verde închis în timp ce ține frâiele a doi dintre poneii ei preferați în fața unui copac de magnolie.

Regina Elisabeta va marca împlinirea a 96 de ani într-un loc plin de amintiri legate de regretatul ei soț, Prințul Philip, care a murit în aprilie anul trecut, la vârsta de 99 de ani. Miercuri, monarhul a călătorit de la Castelul Windsor la domeniul Sandringham din Norfolk, a confirmat Palatul Buckingham, unde va rămâne pentru câteva zile.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De-a lungul vieții, Regina Elisabeta a II-a a avut întotdeauna o pasiune pentru cai și a primit cadou primul ei cal (un ponei Shetland) când avea doar patru ani. De asemenea, ea este cunoscută ca o prezență constantă la evenimentele de curse de cai.

Deși întreaga viață a fost pasionată de echitație, se pare că ea nu a mai călărit de la începutul lunii septembrie, lucru pe care îl regretă profund.

„Este o situație foarte neplăcută pentru ea”, a declarat o sursă pentru The Sun în octombrie. „Ea adoră echitația și asta a făcut parte din ritualul ei pentru cea mai mare parte a vieții. A fost extrem de dezamăgită să nu mai poate merge la călărie de la începutul lunii septembrie”.

Dragostea ei pentru echitație a fost transmisă și următoarelor generații de membri ai familiei regale. Fiica Reginei, Prințesa Anne, a devenit primul membru al familiei regale britanice care a concurat la Jocurile Olimpice atunci când a participat la Jocurile din 1976 de la Montreal. Pe urmele ei calcă și fiica lui Anne, Zara Tindall, care a concurat la Jocurile Olimpice din 2012 și a câștigat o medalie de argint ca membru al echipei Great Britain Eventing Team.

În acest an Regina Elisabeta a II-a va sărbători Jubileul de Platină, evenimentul care marchează aniversarea a 70 de ani de domnie. Jubileul de Platină este programat a avea loc în iunie 2022 și va cuprinde numeroase evenimente ce se vor desfășura în cadrul unui weekend de 4 zile, festivitățile urmând să includă o paradă, petreceri stradale și un concert live la Palatul Buckingham.

Citește și:
Maria Sharapova va deveni mamă pentru prima oară și a făcut anunțul într-un mod inedit

Foto: Arhiva ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video