Regina Elisabeta a II-a a scos la vânzare propria marcă de gin

Nu numai că este o fană înfocată a ginului, însă acum, Regina Elisabeta a II-a a și scos la vânzare propria marcă.

Regina Elisabeta a II-a a scos la vânzare propria marcă de gin

Regina Elisabeta a II-a iubește ginul, Majestatea Sa savurând un pahar de gin cu o felie de lămâie în fiecare zi, înainte de ora 15. O altă dovadă a aprecierii acestei băuturi este faptul că Regina a început săptămâna aceasta să comercializeze propriul brand de gin, realizat din frunzele care se găsesc în curțile de la Palatul Buckingham.

Palatul Buckingham, precum și alte reședințe regale, și-a închis porțile pentru public în luna martie a acestui an, în urma crizei provocate de noul coronavirusul. Pentru a acoperi însă fondurile pierdute odată cu lipsa turiștilor, Royal Collection Trust, fundația Reginei care se ocupă de protejarea Royal Collection, a lansat propria marcă de London dry gin în magazinele regale. O sticlă costă 40 de lire (sau 50 de dolari) și toate încasările de la vânzarea ginului se vor duce către Royal Collection Trust, care se ocupă de conservarea, îngrijirea și promovarea tuturor activităților realizate de Royal Collection.

Infuzat cu citrice și note ce provin de la 12 plante, ginul lansat de Palatul Buckingham este făcut cu verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de mur culese din grădina reședinței Reginei. „Grădinile de la Palatul Buckingham reprezintă un habitat pentru 30 de specii de păsări și pentru mai bine de 250 de plante sălbatice. Plantarea copacilor de mur a fost făcută în Anglia în timpul lui James I, iar obiceiul continuă și astăzi, cu 40 de specii diferite care cresc în grădinile Palatului.”, a transmis Royal Collection Trust prin intermediul unui comunicat de presă.

Cel mai bun mod în care poți savura această băutură? Cei care comercializează ginul recomandă să torni un shot într-un vas mic plin cu gheață, să îl amesteci cu apă tonică și să îl ornezi cu o felie de lămâie.

Acest gin va fi servit și în cadrul evenimentelor oficiale găzduite de Palatul Buckingham care se va redeschide publicului pe 23 iulie. „Din 23 iulie veți putea vizita Castelul Windsor, Palatul Holyroodhouse, The Royal Mews de la Palatul Buckingham și cele mai noi expoziții de la Galeria Reginei din Londra și Edinburgh,” a fost anunțat pe site-ul Royal Collection Trust. Din păcate, ginul se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii, însă poate în viitor vom putea să testăm și noi rețeta Reginei.

Citește și:
Regina Marii Britanii s-ar fi simțit extrem de trădată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people