Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a din timpul izolării

Cele mai recente fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul izolării te vor impresiona cu siguranță!

Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a din timpul izolării

Regina Elisabeta a II-a continuă să ne surprindă. De data aceasta, au fost făcute publice primele fotografii cu aceasta de când s-a retras la Castelul Windsor, după ce a început pandemia de coronavirus.

Iar fotografiile sunt extrem de spectaculoase deoarece o înfățișează pe Regina Elisabeta a II-a călărind un ponei Fell, pe nume Balmoral Fern. Pasiunea pentru cai și echitație nu este secretă, fiind și una dintre activitățile preferate ale Reginei din această perioadă. În 1953, calul acesteia, Choir Boy, a câștigat The Royal Hunt Cup. Cea mai semnificativă victorie a fost în 2013 când calul ei, Estimate, a câștigat The Gold Cup la competiția Royal Ascot, Regina devenind astfel primul monarh aflat la putere care obține această victorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 👑 Royal Crown Updates 👑 (@royalcrownupdates) pe

Încă din luna martie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se izoleze la Castelul Windsor alături de Ducele de Edinburgh.

Personalul familiei regale britanice are voie să petreacă două săptămâni acasă și toți angajații sunt testați pentru coronavirus înainte să se întoarcă la muncă. Regina Elisabeta a II-a continuă să își ducă îndatoririle la bun sfârșit, organizând săptămânal ședințe telefonice cu premierul Boris Johnson.

La începutul lunii mai, Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie surprinzătoare, și anume de a se retrage din viața publică, cel puțin până în toamna acestui an. Conform spuselor unui purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham, „Regina va continua să fie ocupată și va oferi îndrumarea corespunzătoare cerințelor.” Va fi foarte puțin probabil să o vedem pe Regina Elisabeta a II-a în afara incintei Castelului Windsor în următoarele luni, iar acest lucru a dus la speculații în legătură cu prezența ei la angajamentele publice pe care le avea programate până în toamnă.

Luând în considerare riscul adus de pandemia actuală, surse de la Palatul Buckingham au precizat că Regina și-a anulat orice angajament programat în următoarea perioadă și nu va părăsi Castelul Windsor, cel mai probabil până în toamna lui 2020.

Citește și:
Familia regală britanică nu are voie să joace Monopoly

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people