Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au un nepot preferat și nu este persoana la care te aștepți

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au un nepot preferat și nu este vorba despre Prințul Harry sau Prințul William, așa cum ne așteptam.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au un nepot preferat și nu este persoana la care te aștepți

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au împreună patru copii: Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward. Ei au și opt nepoți cu care încearcă să își petreacă timpul în mod egal, făcând diferite activități, chiar dacă acum mai rar, în contextul pandemiei.

În timp ce foarte mulți dintre noi ne-am aștepta ca nepoții preferați ai Reginei Elisabeta a II-a să fie Prințul Harry și Prințul William, ei bine, va trebui să îți spunem că nu este vorba despre ei. Conform unor surse apropiate familiei regale, Ducele de Edinburgh și Regina Elisabeta a II-a sunt extrem de apropiați de nepoata lor, Lady Louise Windsor. Ea are 16 ani și este fiica Prințului Edward și a soției sale, Sophie, Contesă de Wessex. Prințul Edward este cel mai tânăr fiu al Reginei. Atât Prințul Edward, cât și soția lui sunt considerați membri seniori ai familiei regale britanice. 

Lady Louise își petrece vacanțele alături de Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip în Balmoral, Scoția, acolo unde poate călări, având aceeași pasiune pentru cai precum Regina și este la fel de competitivă.

În cadrul unui interviu, Sophie Wessex a vorbit despre forma de strabism a fiicei sale, Lady Louise Windsor, ea născându-se prematur. „Ea este bine acum, vederea ei este perfectă. Când era mai mică, era destul de gravă forma de strabism și a durat timp până când să se rezolve.”

În urmă cu un an, The Sun publica un material cu privire la nepotul favorit al Reginei Elisabeta a II-a, iar atunci era vorba despre Zara Tindall, fiica Prințesei Anne care, în 2011, s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Mike Tindall, cei doi având și două fetițe, Mia Grace, în vârstă de 6 ani, și Lena Elizabeth, de 2 ani.

Citește și:
Prințul Harry a adus un omagiu regretatei Prințese Diana printr-un discurs emoționant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people