Prințul Harry a adus un omagiu regretatei Prințese Diana printr-un discurs emoționant

Cu ocazia aniversării nașterii Prințesei Dianei, Prințul Harry i-a adus un omagiu în cadrul premiilor create în memoria acesteia.

Prințul Harry a adus un omagiu regretatei Prințese Diana printr-un discurs emoționant

Pe 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani, motiv pentru care Prințul Harry i-a adus un omagiu în cadrul ceremoniei (de data aceasta, virtuale) de decernare a premiilor ce-i poartă numele. În discursul său, acesta a vorbit despre tinerii care luptă împotriva rasismului și a nedreptății și a spus că mama sa ar fi luptat pentru asta dacă ar mai fi fost în viață.

„Soția mea, Meghan Markle, a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a șterge greșelile din trecut. Îmi pare rău că nu am dus lumea în locul în care merită să fie. Rasismul instituțional nu are loc în societățile noastre, dar este încă endemic”, a declarat Prințul Harry, care și-a început discursul spunând cât de mândră ar fi fost mama sa de toți acești tineri care iau acțiune.

Prințul Harry a mai adăugat: „Faceți cu toții o muncă atât de incredibilă și, într-un moment de mare incertitudine, ați găsit puterea și inspirația din interiorul dvs. pentru a face un semn pozitiv asupra lumii și îmi place că premiul Prințesa Diana este capabil să vă ajute să o faceți. (…) Ca mulți dintre voi, ea nu a luat niciodată traseul ușor, nici traseul popular, nici cel confortabil – dar a stat pentru ceva și s-a ridicat pentru cei care au nevoie de ea.”

Prințul Harry și Meghan Markle vor și ei să pună bazele unei fundații umanitare, numită Archewell și care să ofere o gamă largă de servicii caritabile. Se pare că aceștia au depus documentele necesare pentru această fundație, dar s-au lovit de niște probleme, pentru că aceștia nu au plătit toate taxele și nu au semnat toate documentele necesare. Cuplul a dezvăluit acest nou proiect în urmă cu ceva timp și a explicat semnificația numelui, cuvântul „Arche” însemnând în greacă „sursa de acțiune”, legătura fiind cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an.

Citește și:
Primul mesaj transmis de Marcel Pavel după ce s-a vindecat de coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video