Se pare că Prințul Harry regretă acum că a părăsit familia regală

Prințul Harry începe să aibă remușcări în legătură cu părăsirea familiei regale, susțin surse apropiate de acesta.

Se pare că Prințul Harry regretă acum că a părăsit familia regală

Decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a părăsi familia regală britanică a surprins o lume întreagă. Pe 31 martie, aceștia își începeau oficial noua viață, mutându-se în Statele Unite și renunțând la titlurile regale. Cuplul și fiul lor Archie în vârstă de 10 luni s-au mutat în zona metropolei Los Angeles din California.

Conform unor surse, Prințul Harry întâmpină probleme de adaptare la noua sa viață din Los Angeles, cu atât mai mult cu cât pandemia de coronavirus a cuprins din plin Statele Unite. Chiar tatăl său, Prințul Charles, a fost depistat pozitiv, ceea ce l-a făcut să se gândească că atât el, cât și Regina Elisabeta a II-a nu vor mai trăi așa mult. O sursă apropiată de acesta a declarat pentru publicația The Sun că Prințul Harry ar fi „copleșit de remușcări”.

În același timp, se pare că Meghan Markle este în continuare entuziasmată de această mutare și este încrezătoare că, pe termen lung, lucrurile vor merge bine. Aceeași sursă a mai spus că Meghan „îl liniștește pe Harry că, odată ce lucrurile vor reveni la normal, va iubi noua lor viață în L.A. Meghan vrea să îl ducă la drumeții și vorbește despre noul club de polo și cât de mult o să se distreze la surf.”

Într-un video publicat recent pe Instagram de către echipa națională de rugby a Marii Britanii, Prințul Harry a mărturisit și că meciurile de rugby i-au lipsit foarte mult în această perioadă.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, al cărei proprietar este actorul și regizorul Tyler Perry. Vila acestuia, estimată la 18 milioane de dolari, a fost construită în stil Toscan, are 8 dormitoare și 12 băi și este situată în complexul rezidențial cu circuit închis Beverly Ridge Estates.

Citește și:
Prințesa Eugenie a împărtășit o poză emoționantă pentru a sărbători Ziua Internațională a Scoliozei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din video