Răspunsul dat de Andreea Bănică celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice

Andreea Bănică le-a răspuns fanilor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice.

Răspunsul dat de Andreea Bănică celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice

Andreea Bănică le-a răspuns fanilor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice, fiind unul dintre motivele pentru care adesea este criticată.

Andreea Bănică are o relație apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare și le răspunde constant la întrebări, chiar și pe subiecte mai delicate.

Cântăreața a decis de această dată să dea replica unei persoane care i-a transmis un mesaj prin care o critica, acuzând-o că are prea multe operații estetice și că folosește din plin filtre de înfrumusețare disponibile pe rețelele de socializare

Andreea Bănică a declarat în numeroase ocazii că nu are operații estetice, explicând că singura intervenție pe care a făcut-o a fost să își scoată alunița și că a avut o intervenție la nas, însă nu una estetică, ea făcând o operație de corectare a deviației de sept, mai exact septoplastie. Pe contul său de Instagram, Andreea Bănică a primit un mesaj în care este criticată că s-a desfigurat, apoi respectiva persoană îi spune să se filmeze fără filtre. „Te-ai desfigurat și tu, chiar și din machiaj cum spui tu… Scoate filtrul dacă tot te lauzi”, a fost mesajul primit de vedetă.

Cântăreața a răspuns public acestor critici și a dezvăluit și un mic truc de beauty.

„Măi, Renățica, tu nu ai văzut filmările anterioare? Am și spus. Dar trezește-te și deschide ochii să vezi ce nu ai văzut vreodată! Și pentru fetele care vor un lifting natural, acela este atunci când îți prinzi părul strâns și îl ridici. Uitați cum se vede fața! Superb!”, a fost răspunsul dat de Andreea Bănică.

Ea a vorbit deschis și despre intervențiile sale chirurgicale, mărturisind că ia în calcul să recurgă la două operații estetice. Mai exact, Andreea Bănică își dorește buze mai mari, dar și o ridicare a sânilor, fiind conștientă că înaintează în vârstă, dar și că a adus pe lume doi copii, iar acest aspect și-a pus amprenta asupra corpului ei.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă, ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Artista apelează la tratamente de înfrumusețare ori de câte ori are ocazia și nu se ferește să le dezvăluie aceste lucruri și fanilor.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai multă grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injectabilă pentru un look fresh și gata pe azi”, a povestit Andreea Bănică, pe Instagram.

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people