Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre relația cu sora lui, Violeta, și fratele său, Alexandru: „Ne iubim foarte mult”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu frații săi, Violeta și Alexandru.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre relația cu sora lui, Violeta, și fratele său, Alexandru: „Ne iubim foarte mult”

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, este un tânăr actor desăvârșit, dar și un antreprenor la început de carieră. Dincolo de domeniul artistic în care activează deja de ceva timp,Radu Ștefanși-a deschis și propria sa afacere și a demonstrat că își poate face o imagine și separată de numele tatălui său.

Cu toate că are un program foarte încărcat, își face mereu timp pentru familie.Tânărulare o relație foarte bună cu frații lui și este încântat, de fiecare dată, să vorbească despre aceștia. Radu Ștefan a precizat că sunt mult mai apropiați și face tot posibilul pentru a se întâlni cât mai des cu ei.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre familie

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Radu Ștefan Bănică a explicat cât de mari sunt asemănările între el și frații lui, Violeta și Alexandru. Actorul a precizat că se înțelege de minune cu sora lui și reușește să comunice din ce în ce mai des cu ea. De asemenea, fiul lui Ștefan Bănică este încântat și de timpul pentru cu Alexandru, acesta iubind enorm copiii.

„Semănăm în ceea ce privește spiritul de familie. La noi e foarte dezvoltat, ne iubim foarte mult. CuVioletamă înțeleg excelent, suntem apropiați, vorbim des. Cu Alexandru mă înțeleg foarte bine, mai ales că eu iubesc copiii”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru sursa menționată.

În ceea ce privește surprizele, Radu Ștefan Bănică a precizat că nu obișnuieste foarte des să-i facă fratelui său cadouri. Cum Alexandru este la vârsta în care crește repede, hainele nu sunt o alegere foarte bună, motiv pentru care preferă să îi cumpere ceva semnificativ.

„Nu prea cumpăr cadouri, mai ales haine, el crește repede și primește tot timpul. Dar atunci când îi cumpăr ceva vreau să îi iau ceva semnificativ: o bicicletă, o tablă de scris. Dacă vrea, o să îl și învăț să meargă cu bicicleta„, a adăugat Radu Ștefan Bănică.

Citește și:
Călin Goia, declarații inedite despre viața de familie, după 15 ani de căsătorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people