Călin Goia, declarații inedite despre viața de familie, după 15 ani de căsătorie

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a vorbit despre viața lui de familie, după 15 ani de căsătorie.

Călin Goia, declarații inedite despre viața de familie, după 15 ani de căsătorie

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a vorbit despre viața lui de familie, după 15 ani de căsătorie, fiind una dintre puținele dăți când artistul face dezvăluiri despre viața lui personală.

Călin Goia și soția lui, Andreea Goia, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul autohton, însă și unul dintre cele mai discrete, astfel că declarațiile despre viața lor de familie sunt extrem de rare. Ei sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună trei copii superbi.

Artistul a dat câteva detalii inedite despre căsătoria lui, despre modul în care se înțelege cu soția sa și cum se implică amândoi în creșterea și educarea celor trei copii.

„Împreună ne consultăm și chiar facem o echipă foarte bună nu numai aici, ci și în creșterea copiilor. De 15 ani de când suntem căsătoriți zic eu că ne completăm unul pe celălalt. Noi ne-am cunoscut cu 3 ani înaine de a ne căsători și am fost la început amici și ne înțelegeam atât de bine încât cumva, în momentul în care a apărut și acea scânteie dincolo de prietenie și amiciție ne-am dat seama că putem să trăim unul alături de celălalt toată viața”, a mărturisit Călin Goia, pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

În ceea ce privește cei trei copii pe care îi are, Călin Goia se declară un tată extrem de mândru și fericit.

„Au trecut foarte repede (n.red.- anii) pentru că a apărut și primul copil acum aproape 15 ani, după care al doilea și al treilea și în momentul în care ai copii parcă timpul zboară mai repede, s-au schimbat și prioritățile în viața nostră, dar au fost niște ani superbi și pentru mine, personal, copiii reprezintă cea mai mare realizare”, a adăugat artistul pentru sursa citată.

Călin Goia s-a reprofilat în timpul pandemiei

Într-un interviu acordat publicației VIVA!, solistul trupei Voltaj a vorbit despre perioada pandemiei și cum s-a orientat și către un alt domeniu de activitate, mai exact imobiliare.

M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor. Îmi place să le dau viață alături de soția mea, care e foarte pricepută la partea asta de design. Le refac total din punct de vedere tehnic, dar elementele vechi de design le păstrez. Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă. Andreea este fotograf, a terminat două facultăți – Relații Publice și Comunicare și Foto video – și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate, dar a citit foarte mult. Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii”, a declarat, pentru VIVA!, Călin Goia.

Citește și:
Brad Pitt, mărturisiri oneste despre cum i s-a schimbat viața de când a divorțat de Angelina Jolie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people