Nadine a împlinit 45 de ani. Ce mesaj a transmis: „Trecerea timpului îmi lasă un sentiment bizar”

Nadine a împlinit 45 de ani și cu această ocazie a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Nadine a împlinit 45 de ani. Ce mesaj a transmis: "Trecerea timpului îmi lasă un sentiment bizar"

Nadine a împlinit 45 de ani pe 24 februarie 2022. Cu această ocazie, vedeta a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj plin de emoție prin intermediul căruia vorbește despre trecerea timpului și lecțiile pe care le-a învățat până acum. 

„Astăzi împlinesc 45 de ani. Nici mult, nici puţin, depinde de unde te uiţi. Am scăzut pe calculator 2022-1977 şi atât mi-a dat. Cumva, nu eram foarte sigură. Trecerea timpului îmi lasă un sentiment bizar, nici de bine, nici de rău, doar bizar. La 45 de ani nu mă mai simt zglobie. I-am văzut pe alţii chiar mai mari decât mine foarte zglobii şi plini de viaţă. Îi bănui că se prefăceau. Eu sunt obosită şi uşor blazată. Trag de mine… Poate din cauza vremii, poate a ruşilor… poate că ajung să trăiesc anii care nu te mai lasă să te prefaci că nu vezi şi că nu înţelegi.”

Mesajul transmis de Nadine este plin de încredere, vedeta recunoscând faptul că spre deosebire de alți ani, acum înțelege mai multe lucruri.

„Pe cuvânt că mulţi ani am fost zglobie pentru că nu pricepeam mare lucru din ce se întâmpla în jurul meu. Şi nici nu îmi păsa. Dar acum… Acum „văd”, „aud”, îmi pasă şi înţeleg mai mult decât mi-aş dori. Am priceput multe de la aniversarea trecută, însă la fel de multe au intrat în ceaţă. Bizarul şi de aici vine… Mă rog, de ale vieţii şi de ale omului. La mulţi ani, să ne trăim, şi să ne bucurăm unii de ceilalţi”, a scris Nadine pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Nadine (@nadinevoindrouh)

Nadine Emilie Voindrouh este cunoscută publicului larg pentru participarea la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România.

Vedeta a luat decizia de a se muta alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, într-un sat din Franța. Nadine a oferit mai multe detalii despre mutarea în Franța într-un articol publicat pe blogul personal.

„M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși.”

„Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transimt asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le-au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului.”

Citește și:
Dezvăluirea inedită făcută de Adela Popescu: „Lucrurile s-au schimbat, nu mai lovesc mașini. Acum…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people