Planuri de căsătorie pentru Alexia Eram și Mario Fresh? Ce a declarat artistul

Alexia Eram și Mario Fresh își fac deja planuri de căsătorie? Artistul a vorbit deschis despre acest subiect.

Planuri de căsătorie pentru Alexia Eram și Mario Fresh? Ce a declarat artistul

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de aproximativ cinci ani. De-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit. Cu toate astea, cei doi nu s-au lăsat afectați de aceste speculații și au demonstrat că formează un cuplu solid. 

Fanii se întreabă când anume se vor căsători Alexia Eram și Mario Fresh. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre acest subiect în cadrul unei emisiuni de pe canalul de YouTube theXclusive. Spre surprinderea tuturor, în ciuda faptului că el și fiica Andreei Esca sunt împreună de foarte mult timp, cei doi încă nu își fac planuri pentru a face acest pas. 

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!”.

De asemenea, Mario Fresh a recunoscut că până acum nu a existat un moment în care să simtă să își ceară în căsătorie partenera. Artistul consideră că el și Alexia Eram mai au de parcurs anumite etape până când să se căsătorească.

„Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a adăugat artistul. 

Acum ceva timp, artistul a fost invitat la „Întrebarea mesei rotunde” și a răspuns curiozităților lui Marius Manole, dar și ale publicului. Mario Fresh a răspuns cu sinceritate întrebărilor actorului. Cu această ocazie, a făcut declarații inedite despre momentul în care Alexia l-a prezentat părinților ei, Andreea Esca și Alexandre Eram:

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani.”

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, escapadă romantică la munte. Ce declarație publică de dragoste a făcut actorul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people