Andreea Marin și Andreea Esca: în ce relații sunt cele două repere ale televiziunii made in Ro?

Andreea Marin și Andreea Esca au cariere similare - au debutat în televiziune în anii '90 și au rezistat de-a lungul timpului, devenind unele dintre cele mai respectate figuri publice de la noi.

Andreea Marin și Andreea Esca: în ce relații sunt cele două repere ale televiziunii made in Ro?

Relația dintre Andreea Marin și Andreea Esca nu a fost discutată nicicând, deși cele două persoane publice sunt unele dintre cele mai respectate figuri din media locală, care au debutat în moduri similare, încă din anii ’90, și care au reușit să mențină atenția și admirația publicului în tot acest timp. Dar se pare că și între cele două există o relație… de admirație.

Andreea Marin și Andreea Esca nu s-au considerat niciodată rivale și nici nu au concurat prea mult timp pentru același segment de public, prin intermediul emisiunilor lor. Esca, care a debutat în 1992, ca prezentatoare de știri la SOTI, lucrează la PRO TV de la 1 decembrie 1995, și este cea mai longevivă prezentatoare din România, întrerupându-și seria de știri de la ora 19.00 din fiecare seară doar atunci când s-a aflat în concediu de maternitate sau de odihnă. Pe de altă parte, Andreea Marin, care a debutat la TVR Iași, a moderat timp de 8 sezoane emisiunea Surprize, surprize, difuzată de canalul TVR 1, a avut proiecte și cu PRO TV, iar din octombrie 2020 co-produce și realizează emisiunea Nu există nu se poate!, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

În toți acești ani de carieră, relația dintre Andreea Marin și Andreea Esca nu a fost un subiect de discuție pentru presa care a fost intens preocupată de orice mișcare a celor două profesioniste. Doar recent Andreea Marin a dat o declarație despre colega sa de profesie, în cadrul unui interviu pentru Spectacola.

„Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung”, a declarat aceasta.

Declarația de admirație nu e deloc surprinzătoare, dacă ne gândim că cele două și-au sprijinit, discret, proiectele de-a lungul anilor. Recent, la lansarea unui brand de bijuterii a cărui imagine este Andreea Marin, prezentatoarea știrilor PRO TV a participat la eveniment și există imagini care le înfățișează pe Andreea Marin și Andreea Esca discutând cordial.

Citește și:
Fiica fostului Principe Nicolae al României a împlinit 1 an. Imagini adorabile cu Maria-Alexandra

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people