Imagini cu Alexia Eram și Mario Fresh din vacanța în Maldive

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat împreună într-o vacanță de vis în Maldive. Cei doi i-au ținut pe fani la curent încă din aeroport, iar mai apoi au postat imagini de pe insula unde vor petrece următoarele zile.

Imagini cu Alexia Eram și Mario Fresh din vacanța în Maldive

Alexia Eram și Mario Fresh urmează să se bucure de câteva zile de soare și plajă. Cei doi au plecat într-o vacanță de vis în Maldive și i-au ținut pe fani cu sufletul la gură. Dacă inițial nu au vrut să spună destinația, într-un final artistul a dezvăluit din greșeală informația.

Alexia Eram și Mario Fresh, într-o vacanță de vis în Maldive

După ce și-a dat seama de greșeala făcută, Mario Fresh le-a spus fanilor de pe Instagram că nu este nimic adevărat și să nu ia în seamă ceea ce a spus. Se pare că artistul i-a ruinat intenția iubitei sale de a-i provoca pe fanii de pe pagina ei să ghicească destinația de vacanță.

După un drum lung și foarte obositor, în care așteptatul în aeroport a fost partea cea mai chinuitoare, Alexia și Mario au ajuns în Maldive. Cei doi au postat imagini de vis din micul paradis, unde se vor bucura de timpul petrecut împreună. Artistul le-a dezvăluit fanilor că deși drumul a fost unul greu, iar oboseala și-a spus cuvântul, urmează partea mult așteptată.

„Rupt sunt. Nu mai pot să mai vorbesc. Ce a fost greu a trecut, acum urmează partea aia frumoasă”, a spus Mario Fresh înainte să ajungă în Maldive.

Mira a plecat în Maldive în urmă cu o săptămână

Mario Fresh și Alexia Eram nu sunt singurii care au ales Maldive drept destinație de vacanță pentru această perioadă. Mira a postat imagini pe rețelele de socializare încă de zilele trecute, în timp ce se bronzează și se bucură de atracțiile locale. Întrebată dacă se va întâlni cu Alexia și Mario în timpul vacanței, artista a declarat că nu se va întâmpla acest lucru.

„Păi nu, știu că vin și ei că am vorbit. Doar că suntem pe insule diferite și ca să ajungem ne-ar trebui un hidroavion. Nu e chiar atât de aproape”, a spus Mira pe Instagram.

Cu toate acestea, cântăreața se bucură de ultimele zile în Maldive și a spus că va profita la maxim de soarele arzător și liniștea de pe insulă. Mira i-a ținut la curent pe urmăritorii de pe rețelele de socializare cu activitățile din vacanță, de la plimbări pe insulă, până la scufundări. Artista a declarat că a trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei.

Citește și:
Dani Oțil, declarații despre cel de-al doilea copil: „Următorul născut îi va purta numele…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people