Alexia Eram și Mario Fresh, imagini inedite din vacanța în Dubai

Alexia Eram și Mario Fresh au parte de o vacanță fabuloasă în Dubai, iar imaginile publicate de către cei doi demonstrează acest lucru.

Alexia Eram și Mario Fresh se bucură din plin de vacanță. Cei doi au plecat în Dubai și au împărtășit cu urmăritorii lor de pe Instagram mai multe imagini din această escapadă romantică. 

Alexia Eram și Mario Fresh și-au ținut la curent fanii cu privire la momentele petrecute în vacanță. Cei doi s-au cazat la faimosul hotel de lux Palazzo Versace din Dubai, acolo unde au parte de experiențe inedite. Și, așa cum era de așteptat, aprecierile și comentariile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproximativ cinci ani și cu mai multe ocazii au existat speculații conform cărora s-ar fi despărțit. Însă, cei doi au reușit să treacă peste toate zvonurile apărute de-a lungul timpului, demonstrând că au o relație solidă. 

În urmă cu câteva luni, o fotografie cu Mira și Mario Fresh într-o ipostază romantică a stârnit un val de controverse în mediul online. Imaginea cu ei sărutându-se i-a făcut pe fanii celor doi să creadă că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, având în vedere că era cunoscut faptul că Mario Fresh are o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Încă de la apariția imaginii, unii dintre fani au susținut că ar putea fi vorba despre o colaborare muzicală, mai ales că în urmă cu câteva luni, cei doi anunțaseră în emisiunea lui Cătălin Măruță că vor filma un videoclip împreună.

Însă, marți, 16 noiembrie, Mira și Mario Fresh au pus capăt zvonurilor apărute conform cărora ar forma un cuplu. Cei doi au lansat o piesă împreună care se numește „Deziubește-mă.” În videoclipul acestei balade puternice, cei doi joacă rolul cuplului ce caută iubirea chiar și atunci când și cel mai mic gram de încredere dispare. Mira și Mario Fresh și-au luat rolurile în serios, comportându-se precum doi actori.

Ulterior, Alexia Eram a publicat un clip pe contul ei de YouTube, în cadrul căruia a dezvăluit dacă s-a simțit deranjată de faptul că Mario Fresh, iubitul ei, s-a sărutat cu Mira în videoclipul piesei „Deziubește-mă.”

„Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu am cum să mă supăr pe acest lucru. Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă”, a povestit Alexia Eram pe YouTube. 

Citește și:
Gina Pistol și Smiley, colegi de platou pentru un film dramatic

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people