Vlad Gherman și Oana Moșneagu, escapadă romantică la munte. Ce declarație publică de dragoste a făcut actorul

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează în mod oficial un cuplu și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, escapadă romantică la munte. Ce declarație publică de dragoste a făcut actorul

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care lucrează împreună la serialul Adela, difuzat și produs de Antena 1, au confirmat faptul că au o relație, după ceva timp în care publicul a speculat pe marginea interacțiunilor dintre cei doi și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile prin intermediul unei postări pe conturile lor de Instagram.

Împreună cu un grup de prieteni, cei doi au avut parte de un weekend relaxant, profitând de acest moment și pentru a-și face public declarații de dragoste, dar și pentru a aniversa în avans ziua de naștere a actorului, care pe 16 februarie împlinește 29 de ani.

De altfel, atât Vlad Gherman cât și Oana Moșneagu au postat mai multe imagini pe conturile lor de socializare, fotografii care au fost apreciate de fani, mulți lăsând comentarii de felicitări pentru sărbătorit, dar și scoțând în evidență frumoasa relație dintre cei doi.

„Stop! Al meu! Să-mi trăiască! Nu, nu a fost ziua lui, e pe 16, da dacă tot ne-am adunat cu ocazia acestui weekend… Puțintică bucurie în avans nu strică”, a scris Oana, în descrierea imaginilor pe care le poți vedea și tu mai jos.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Și actorul a ținut să își arate public sentimentele, așa că a postat mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, făcând și o frumoasă declarație de dragoste.

„Mor după ea!”, a scris actorul în timp ce iubita lui stătea lângă el.

Fanii celor doi s-au întrebat încă de la început de ce aceștia au așteptat câteva luni bune înainte de a face public faptul că formează un cuplu. Astfel, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să facă unele precizări pe marginea acestui subiect prin intermediul unui vlog.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman, vorbind despre fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, și Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei și cunoscuta producătoare de seriale, inclusiv serialul Adela, în care joacă el și Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a mai precizat că s-au temut să spună că formează un cuplu în eventualitatea în care relația lor nu ar fi funcționat și, bineînțeles, nu știau cum va reacționa Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad, însă aceasta s-a bucurat pentru cei doi, ea fiind de asemenea într-o relație.

„Cred că asta a fost cea mai mare barieră pe care, după ce am depășit-o, totul a curs foarte firesc și nu am mai avut probleme și ne-am relaxat și noi”, a mai zis Vlad.

Citește și:
Pedeapsa primită de George Burcea pentru consum de substanțe interzise la volan & reacția actorului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people