O nouă schimbare la „Vorbește Lumea”! Cine este vedeta care se alătură emisiunii

Apar tot mai multe schimbări în emisiunea "Vorbește Lumea" de la PRO TV.

O nouă schimbare la "Vorbește Lumea"! Cine este vedeta care se alătură emisiunii

Apar tot mai multe schimbări în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV. La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și că se va retrage din emisiunea pe care o prezenta alături de Cove, având în vedere situația pandemiei, iar locul ei a fost preluat de către cântăreața Lora.

Ulterior, Viviana Sposub, cea care prezenta informațiile despre vreme, a fost înlocuită cu o altă vedetă. Este vorba despre Francisca Dulceanu, care este cântăreață și actriță. În 2012, Francisca a participat la „X Factor.” În cadrul competiției, ea a ajuns până în semifinală cu trupa RED.

Iată că acum echipa de la „Vorbește Lumea” se mărește. Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, va prezenta o rubrică săptămânală în cadrul emisiunii. Cântăreața va vorbi despre subiecte precum creșterea, educația și sănătatea copiilor, cât și teme ce țin de locuri de joacă, stomatologice și multe altele.

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa ‘Vorbește Lumea’, mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată ‘plaja’ de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată.

Voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii.

De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică.

Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pîrva, notează click.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)


Citește și:
Prima reacție a Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people