O nouă nuntă regală! Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a căsătorit

O nouă nuntă regală! Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a căsătorit, zilele trecute, cu logodnica lui, Nina Flohr.

O nouă nuntă regală! Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a căsătorit

Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a căsătorit cu logodnica lui, Nina Flohr, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc în luxosul resort de schi St Moritz din Elveția.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, la ceremonia civilă au participat doar mirii și tatăl mirelui, Regele Constantine, în vârstă de 80 de ani, și tatăl miresei, Thomas Flohr, în vârstă de 60 de ani.

Cuplul a dat publicității doar trei imagini de la eveniment și cel mai probabil va fi organizată o petrecere fastuoasă cu ocazia ceremoniei religioase care va avea loc cândva în 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ninaflohr

Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a logodit, în această vară, cu Nina Flohr, cea care îi este parteneră de mai mulți ani. Într-o declarație oficială acordată publicației Hello, Regele Constantine și Regina Anne-Marie au confirmat atunci știrea conform căreia cel mai tânăr fiu al lor s-a logodit.

„Majestățile lor Regele Constantine și Regina Anne-Marie sunt încântați să anunțe logodna celui mai tânăr fiu al lor, HRH Prințul Philippos, cu Nina Nastassja Flohr, fiica lui Thomas Flohr și Katharina Flohr”, se arată în declarația oficială dată publicității pe 1 septembrie. Nina și Philippos s-au logodit pe Insula Ithaca din Grecia în această vară.

Și Nina Flohr a confirmat știrea logodnei, împărtășind cu fanii care o urmăresc pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei, fotografii în care se poate observa și inelul de logodnă pe care îl poartă.

„Dragul meu Philippos. Te iubesc azi, te voi iubi mâine și pentru totdeauna, a scris viitoarea mireasă pe Instagram. Tu ne faci să fim mai fericiți, mai buni și mai puternici. Abia aștept să ne petrecem restul vieții noastre împreună”.

Prințul Philippos este analist financiar în New York, iar Nina este fiica unui om de afaceri suedez care a înființat o companie aeriană privată numită VistaJet. Ea lucrează ca director creativ la compania tatălui său și a fondat în 2017 o companie non-profit de cercetări marine.

Citește și:
Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și Meghan Markle

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people