Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se despartă de Prințul Harry

Modul în care presa tabloidă a tratat-o pe Meghan Markle i-a afectat relația cu Prințul Harry, fiind motivul pentru care a vrut să se despartă de el.

Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se despartă de Prințul Harry

Nicio celebritate nu poate scăpa de paparazzi, iar lucrul acesta îl știe foarte bine Meghan Markle, dat fiind faptul că de-a lungul timpului presa tabloidă britanică i-a încălcat de numeroase ori intimitatea. 

De data asta, mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a fost ținta paparazzilor. Din acest motiv, Meghan chiar a izbucnit în lacrimi din cauza unor fotografii cu mama ei.

Relația dintre Meghan Markle și mama ei a fost întotdeauna una strânsă. Potrivit cărții Finding Freedom: Harry and Meghan and The Making of a Modern Royal Family, aceste fotografii o arătau pe Doria Ragland făcând un lucru cât se poate de obișnuit și normal, și anume ea mergea la o curățătorie pentru a-și spăla hainele. Imaginile par să o fi tulburat destul de puternic pe Meghan Markle, motiv pentru care a vrut să pună punct relației cu Prințul Harry.

Autorii cărții, Omid Scobie și Carolyn Durand, au explicat că „Mama lui Meghan, Doria, era în permanență ținta lor. Atunci când un tabloid a publicat fotografiile cu ea când mergea la spălătorie, dând de înțeles că locuiește într-un cartier rău famat din Los Angeles, Meghan a ales să tacă. Însă, de fapt ea plângea. Îngrijorat că s-ar putea să o piardă, Harry a încercat să o protejeze.”

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată paparazzi din cauza unor fotografii pe care le-au făcut fiului lor, Archie. Harry și Meghan au acuzat paparazzi că le-au violat intimitatea, folosindu-se de drone și teleobiective pentru a le fotografia fiul de numai un an. În fotografiile în cauză, acesta ar apărea alături de părinții săi, în curtea casei lor din Los Angeles.

În acest sens, Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Santa Barbara, tocmai pentru a avea și mai multă intimitate. Surse apropiate celor doi au declarat că „vor să-și creeze un cămin aici, în această comunitate liniștită, care e ferită de ochii curioșilor. Aici vor să-l crească pe Archie și să ducă o viață normală.” Aceștia vor fi vecini cu o mulțime de vedete care au ales să se mute în zona Montecito, printre care Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Julia Louis-Dreyfus, Drew Barrymore sau Ellen DeGeneres.

Citește și:
Ce părere au, de fapt, Prințul Charles și Camilla despre Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video