Mesajul transmis de Andreea Marin de ziua ei te va inspira: „46 de ani nu e o vârstă”

Mesajul transmis de Andreea Marin de ziua ei e unul simplu, dar puternic și plin de încredere, un bilanț al unei vieți cu suișuri și coborâșuri, în care vedeta a ales mereu drumul înainte.

Mesajul transmis de Andreea Marin de ziua ei te va inspira: „46 de ani nu e o vârstă”

La împlinirea vârstei de 46 de ani, mesajul transmis de Andreea Marin fanilor săi de pe Instagram este o lecție pentru fiecare femeie. Cu atât mai mult cu cât vine din partea unei femei care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în lumina reflectoarelor, cu fiecare mișcare analizată și studiată de presă și de public.

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie.” Așa începe mesajul transmis de Andreea Marin, în care vedeta face pe scurt bilanțul unei vieți despre care ea însăși recunoaște că a avut suișuri și coborâșuri. „Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu.”

Andreea Marin continuă să fie, după 27 de ani în viața publică, una dintre cele mai respectate personalități din România. Cu o carieră care însumează rolul de gazdă, dar și de directoare de programe de televiziune, Andreea Marin a fost prezentatoarea emisiunii de uriaș succes „Surprize, surprize”, și maestră de ceremonii a celor mai importante festivaluri internaționale din România, precum Eurovision sau Cerbul de Aur. A moderat emisiunea „Prețuiește viața”, a transmis în direct de la decernarea premiilor Oscar și a fost vreme de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri de la TVR. Experiența ei de reporter, producător și moderator de televiziune este una impresionantă, dar a realizat și emisiuni radio și a condus editorial o revistă. Activitățile ei s-au extins și în zona umanitară, ca președintă fondatoare a Fundației Prețuiește Viața. Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Andreea Marin a și câștigat o medalie de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru patentarea unui body extensibil pentru copii. Tocmai de aceea mesajul transmis de Andreea Marin la împlinirea a 46 de ani poate servi drept inspirație pentru orice femeie care simte presiunea de a face mereu totul.

Vedeta a continuat prin a spune cum a ales să privească încercările prin care a trecut. „Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Citește și:
Alexandra Ungureanu, declarații despre câștigarea competiției „Bravo, ai stil! Celebrities'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people