Mesajul lui Costin Craioveanu pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț: „Cel mai mișto bărbat din viața ta”

Costin Craioveanu a postat un mesaj dur pentru soția sa, Mihaela Cernea, în plin proces de divorț.

Mesajul lui Costin Craioveanu pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț: „Cel mai mișto bărbat din viața ta”

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea sunt la cuțite, cei doi fiind în plin proces de divorț. Fosta membră a trupei Class și cunoscutul pictor au deci să se separe definitiv, iar artista a cerut și ordin de protecție împotriva fostului partener de viață. Într-un mesaj dur pe pagina sa de Instagram, Craioveanu a reacționat.

Mihaela Cernea a fost cea care a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5. De asemenea, în luna ianuarie, artista a cerut și un ordin de restricție împotriva soțului său. În urma acestuia, Costin Craioveanu a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Pictorul a relatat pe pagina sa de Facebook un incident nefericit, însă susține că nu a lovit niciodată o femeie.

Costin Craioveanu, mesaj dur pentru Mihaela Cernea

„Cum să-i dați, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am ‘bătut’ în viața mea o familie. M-am ‘bătut’ cu niște țărănuși din Sălăjan care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveau amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă.”, a scris Craioveanu.

În urma incidentului, artistul nu a mai putut picta o perioadă îndelungată de timp din cauza faptului că a avut mâna ruptă din umăr. De asemenea, acesta i-a transmis fostei sale partenere că „cel mai mișto bărbat din viața ei” rămâne tot el, sugerând că va regreta separarea dintre ei doi. Cu toate acestea, artistul a șters mesajul postat pe Facebook.

„Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni… având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor… P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu… restul e populație”, a scris Costin Craioveanu, pe Facebook, după care a șters mesajul

Artista a cerut ordin de restricție

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează după 18 ani de căsnicie. Artista a cerut un ordin de restricție împotriva soțului ei, acuzându-l că a agresat-o fizic. Vestea a uimit pe toată lumea, mai ales pe fosta sa colegă de trupă, Anca Badiu. Aceasta a declarat că îi pare foarte rău că cei doi divorțează, însă nu știe cu adevărat care au fost motivele Mihaelei pentru care a cerut divorțul.

„Eu știu doar atât, sincer îmi pare rău pentru ei. Ei s-au iubit enorm, s-au respectat. Mihaela este o fată extraordinară. Ea este foarte discretă, nu-i plac scandalurile. Nu sunt în măsură să vorbesc foarte mult despre ei, pentru că nu mai știu mare lucru. Și nici nu vorbesc, dacă mă întrebi, sincer. Și e mai bine așa. Nu vor să dea curs la nu știu ce bârfe”, a spus Anca Badiu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

Citește și:
Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Otilia după competiția Survivor România

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people