Mesajul de rămas bun al Melaniei Trump în calitate de Prima Doamnă a SUA

„Violenţa nu a fost niciodată soluţia'', a declarat Melania Trump, la scurt timp după ce un grup de susținători ai soțului său au luat cu asalt Capitoliul.

Mesajul de rămas bun al Melaniei Trump în calitate de Prima Doamnă a SUA

Melania Trump a postat pe rețelele sociale un mesaj de rămas bun pentru cetățenii americani. Aceasta, împreună cu soțul său, Donald Trump, vor părăsi Casa Albă în doar două zile, pentru a-i putea permite lui Joe Biden să își ocupe funcția de președinte.

În clipul video de aproximativ șapte minute, Melania le cere oamenilor să nu mai recurgă la acte de violență și să dea dovadă de bunătate.

Nu vă pierdeți integritatea și valorile. Folosiți-vă de fiecare ocazie pentru a arăta considerație față de o altă persoană, și pentru a crea obiceiuri pozitive în viața voastră de zi cu zi. Concentrați-vă asupra lucrurilor care ne unesc, ridicați-vă asupra celor care ne dezbină, alegeți mereu iubirea în detrimentul urii, pacea în detrimentul violenței și pe alții înaintea voastră. Fiți pasionați în ceea ce faceți. Dar amintiți-vă mereu că violența nu este răspunsul și nu este niciodată justificată”, a declarat Melania la scurt timp după ce un grup de susținători ai soțului său, Donald Trump, a atacat Capitoliul.

Aceasta și-a continuat discursul mulțumind lucrătorilor din sistemul medical și din cel al transportului, care au fost afectați în mod direct  de pandemia de coronavirus și aducând un omagiu pentru victimele abuzului de opioide.

„A fost un privilegiu să servesc ca Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare.

Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii”, a declarat Melania Trump.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Melania și Donald Trump nu vor participa la ceremonia de învestire în funcție a lui Joe Biden, și nici nu l-au invitat pe noul președinte și pe soția acestuia pentru vizita tradițională de la Biroul Oval.

Citește și:
Ce făcea Melania Trump în timpul manifestațiilor de la Capitol Hill. Detaliul care i-a șocat pe toți angajații de la Casa Albă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video