Mama lui Pique pare să o agreseze pe Shakira, într-un video devenit viral

Mama lui Pique pare să o pună la punct pe Shakira într-un mod agresiv, într-un material video mai vechi care a devenit viral pe rețelele sociale.

Mama lui Pique pare să o agreseze pe Shakira, într-un video devenit viral

Mama lui Gerard Pique, Montserrat Bernabeu, este personajul negativ al unui material video mai vechi care a devenit viral în ultimele zile pe rețelele sociale. Încă de la lansarea celei mai recente piese a Shakirei, prin intermediul căreia superstarul columbian îl ironizează pe fostul său partener de viață pentru că a ales să o înșele, fanii cântăreței au analizat fiecare vers și fiecare aluzie mai mult sau mai puțin voalată la Pique, la actuala parteneră a acestuia, Clara Chia Marti, dar și la adresa mamei lui.

Aceștia au scos la iveală clipuri demult uitate care ar demonstra comportamentul nepotrivit al fotbalistului, dar și un material video care o are în centru pe mama lui Pique, care pare să o admonesteze pe Shakira în public.

În clip, mama lui Pique are o discuție aprinsă cu Shakira, iar la un moment dat o apucă de față, punându-i apoi un deget în dreptul gurii, cerându-i să tacă. Și Pique apare în videoclip, și nu se arată deloc deranjat de comportamentul mamei sale, dar nici Shakira nu reacționează așa cum ne-am aștepta de la o persoană ale cărei limite tocmai au fost încălcate, semn că este posibil ca relația lor să permită astfel de gesturi autoritare, chiar și în public.

Deși fanii cântăreței susțin că filmulețul demonstrează tensiunea dintre aceasta și mama lui Pique, presa din Spania, care a urmărit separarea celor două staruri, susține pe surse că Montserrat Bernabeu a fost întristată de despărțirea fiului său de cântăreață, și mai ales de faptul că nu va mai putea fi la fel de apropiată de nepoții săi, Sasha și Milan, și că și-ar fi sfătuit fiul să reconsidere despărțirea.

Conflictul deschis între Shakira și Pique, chiar dacă dureros pentru artistă, pare să fie, după lansarea piesei, și profitabil. Piesa a adunat deja peste 200 de milioane de vizualizări doar pe contul pe care a fost postată inițial, cel al colaboratorului cântăreței, și a dat tonul melodiilor de răzbunare ale anului – în aceeași idee, Miley Cyrus a lansat recent hit-ul Flowers, un atac la adresa fostului său soț, chiar de ziua de naștere a acestuia, cântec care a devenit foarte popular, la rândul său.

Citește și:
Paris Hilton a devenit mamă! Cum a făcut celebra moștenitoare marele anunț

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people