Cum a aflat Shakira că era înșelată de Gerard Pique. Detaliul care i-a atras atenția

Shakira a aflat despre aventura lui Gerard Pique printr-o modalitate complet neașteptată.

Cum a aflat Shakira că era înșelată de Gerard Pique. Detaliul care i-a atras atenția

Shakira și Gerard Pique sunt într-un continuu scandal, de când au anunțat că s-au despărțit. După ce fotbalistul s-a afișat cu noua sa iubită, Clara Chia Marti, vedeta a lansat și o piesă prin care a rupt tăcerea despre separarea lor. Ba mai mult, cântăreața a dezvăluit recent și cum a aflat că partenerul ei avea o aventură cu altcineva.

Ce detaliu a descoperit Shakira

Un detaliu neașteptat i-a ridicat semne de întrebare Shakirei. Înainte de despărțirea oficială a celor doi, artista a plecat într-o călătorie și a lăsat în bucătăria locuinței lor un borcan cu gem de căpșune. Când s-a întors acasă, acesta era aproape consumat și deși pare un detaliu nesemnificativ, acesta l-a dat de gol pe Pique. Cântăreața și-a dat seama că ceva nu este în regulă întrucât acest gem nu este pe placul fotbalistului și nici al copiilor.

Shakira a părut să facă aluzie la această turnură neașteptată a evenimentelor în videoclipul pentru single-ul „Te Felicito” al ei și al lui Rauw Alejandro, în care poate fi văzută deschizând un frigider, doar pentru a descoperi capul lui Alejandro pe o tavă.

Deși despărțirea dintre vedeta pop columbiană și Pique a început pe cale amiabilă în iunie 2022, după 11 ani de relație, lucrurile s-au schimbat odată cu lansarea piesei în colaborare cu DJ-ul Bizarrap, în care ea îl atacă pe fostul ei iubit și pe noua lui iubită de 23 de ani, Clara Chia Marti. Ba mai mult, în urma lansării piesei, Shakira a uimit cu un gest neașteptat. Vedeta ar fi pus o păpușă vrăjitoare pe balconul ei și cu fața spre casa mamei lui Pique.

În urma lansării piesei, Gerard Pique a reacționat imediat, prezentându-se la serviciu weekend-ul trecut într-o mașină Renault Twingo. Cum artista a făcut o referire în piesa sa că acesta „a schimbat un Ferrari pentru un Twingo”, atunci când a început să se întâlnească cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti, Pique a demonstrat că nu are nicio problemă să conducă cu Twingo.

Citește și:
Ce dezvăluie Adrian Nartea despre relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie: „E o chestiune de maturitate’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people