Ce dezvăluie Adrian Nartea despre relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie: „E o chestiune de maturitate”

Adrian Nartea a vorbit deschis despre relația cu soția lui.

Ce dezvăluie Adrian Nartea despre relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie: "E o chestiune de maturitate"

Adrian Nartea trăiește o poveste de dragoste cu Alina Ferinceac. Sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună două fete, pe Mara și Petra. 

Adrian Nartea și soția lui, Alina, s-au cunoscut în 2010, în Tunisia, la o ședință foto. La vremea respectivă, amândoi activau în modelling. Deși actorul este destul de discret când vine vorba de viața lui personală și puține au fost ocaziile în care a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește, el a făcut câteva dezvăluiri într-un interviu acordat recent.

Întrebat care este secretul frumoasei relații pe care o are cu soția lui, Adrian Nartea a mărturisit că se ghidează în viață după anumite principii care s-au dovedit a fi câștigătoare

„Nu este un secret. Cumva, este nevoia asta de a afla o rețetă, dar nu poți să zici că e o rețetă. Adică, în momentul în care îți este foame de pește… te străduiești să iei pește. În momentul în care ți-e poftă de un desert, e același lucru. Eu am un principiu pe care l-am dobândit după experiențele mele de viață, ca să spun așa, în care tu te prioritizezi pe tine înaintea tuturor. Pentru că, în momentul în care tu ești bine, ceilalți sunt bine. În momentul în care tu nu ești bine, să comunici lucrul ăsta. Pentru că, dacă nu ești bine și dacă comunici lucrul ăsta, e clar că te prioritizezi”, a declarat Adrian Nartea pentru VIVA!.

Actorul îi este recunoscător soției pentru că îi înțelege statutul de persoană publică și nu a lăsat ca acest lucru să le afecteze relația.

„Dar ca secret nu pot să spun, că de comunicat comunicăm, de înțeles ne înțelegem… Mai ales că ea înțelege faptul că eu sunt persoană publică și sunt expus din toate părțile. Depinde de situație și de foarte multe lucruri. Dacă ar sta să citească toate mesajele din spam, spre exemplu, și s-ar lua după acelea, îți dai seama ce-ar ieși! Dar știe ce are acasă, că practic toate lucrurile vin cu această faimă, iar atunci e un avantaj la mine, ea înțelege asta. Și așa putem să trecem peste și să ne înțelegem foarte bine având toate acestea ca background. Cred că e o chestiune de maturitate cumva, la amândoi. Adică, dacă îți asumi partea ta de vină în orice, îți asumi și partea ta de adevăr în orice. Dar odată ce ai pornit pe drumul acesta, că ai o parte din vină, atunci lucrurile sunt, deja, pe jumătate mai bine. Nu pot să zic că e un secret”, a a mai declarat el pentru sursa citată.

Citește și:
Medicii care au operat-o pe fiica cea mică a lui Mihai Morar, emoționați de vorbele micuței. Ce le-a transmis Roua

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people