Cum se menține în formă actorul Adrian Nartea, la 40 de ani: „E important să înjumătățești porțiile”

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori români ai momentului.

Cum se menține în formă actorul Adrian Nartea, la 40 de ani: "E important să înjumătățești porțiile"

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori români ai momentului și, la 40 de ani, se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat. Însă pentru a se păstra în formă, actorul recurge la foarte multă mișcare fizică și a vorbit deschis și despre dietele pe care le-a încercat de-a lungul timpului.

Într-un reportaj difuzat de PRO TV în emisiunea „La Măruță”, Nartea a povestit care sunt aspectele de la care nu se abate niciodată atunci când vine vorba de forma fizică dar și despre dietele încercate până acum. Cu toate acestea, actorul a ținut să precizeze că, din punctul lui de vedere, mișcarea fizică dar și un stil de viață sănătos sunt cheia pentru un corp armonios.

„Am făcut fasting vreo 4 luni și începusem antrenamentele nu mai puteam, leșinam. Dacă vrei să ai o dietă și nu-ți ții stilul de viață, va fi mai urât. Ideal e să nu mai mănânci seara, să mănânci orice din toate. E important să înjumătățești porțiile. Dacă păcătuiesc astăzi, stilul meu de viață îmi permite ca în următoarele zile să nu mai mănânc shaorma, de exemplu”, a povestit Adrian Nartea la PRO TV.

Deși este lăudat pentru felul în care arată și se bucură de mare succes după rolul principal din serialul Vlad, actorul are unele rezerve în ceea ce privește look-ul lui.

„Cred că am mai mult succes datorită lui Vlad. Am și mai mult succes de când m-am însurat. Sunt inaccesibil. Eu sunt ca strugurile la care nu ajungi. Nu cred că arăt doar bine în conformitate cu normele. Într-adevăr, mai reușesc și cu un talent actoricesc, cu o putere de muncă destul de mare. Eu nu cred despre mine că sunt un bărbat bine. Niciodată nu am mizat pe asta”, a mai declarat el.

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Adrian Nartea a vorbit recent într-un interviu pentru Click! despre decizia sa de a nu participa la Survivor. Actorul a declarat că ar fi vrut să se ducă, însă nu ar fi vrut să le lase singure pe soția lui și pe cele două fete pe care le au împreună, Petra și Mara. 

„Aş fi vrut să mă duc, sincer, şi am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu puteam să îmi las fetele singure”, a spus Adrian Nartea. 

Actorul a mărturisit că nu îi era frică de faptul că s-ar putea răni în cadrul emisiunii găzduite de PRO TV, însă i-ar fi fost greu să fie departe departe de familie, având în vedere că este un părinte implicat în creșterea copiilor lui. Totuși, recunoaște că este o persoană competitivă și ar fi stat multă vreme în show. Cu ocazia asta, Adrian Nartea a dezvăluit că el și soția lui nu sunt adepții bonelor și că vor să le crească pe fetele lor așa cum știu. 

Citește și:
Virgil Ianțu, detalii neștiute despre conflictul cu Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit câteva luni: „Era nenatural'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people