Adrian Nartea dezvăluie motivul pentru care nu a participat la Survivor

Adrian Nartea, actorul cunoscut pentru rolul din serialul "Vlad", a dezvăluit motivul pentru care nu a participat la Survivor.

Adrian Nartea dezvăluie motivul pentru care nu a participat la Survivor

Adrian Nartea, actorul cunoscut în special pentru rolul din serialul „Vlad” difuzat de PRO TV, a dezvăluit motivul pentru care nu a mers la Survivor. 

Adrian Nartea a vorbit într-un interviu pentru Click! despre decizia sa de a nu participa la Survivor. Actorul a declarat că ar fi vrut să se ducă, însă nu ar fi vrut să le lase singure pe soția lui și pe cele două fete pe care le au împreună, Petra și Mara. 

„Aş fi vrut să mă duc, sincer, şi am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu puteam să îmi las fetele singure”, a spus Adrian Nartea. 

Actorul a mărturisit că nu îi era frică de faptul că s-ar putea răni în cadrul emisiunii găzduite de PRO TV, însă i-ar fi fost greu să fie departe departe de familie, având în vedere că este un părinte implicat în creșterea copiilor lui. Totuși, recunoaște că este o persoană competitivă și ar fi stat multă vreme în show. Cu ocazia asta, Adrian Nartea a dezvăluit că el și soția lui nu sunt adepții bonelor și că vor să le crească pe fetele lor așa cum știu. 

„Nu, de asta nu îmi era frică, absolut deloc. Pur şi simplu, faptul că să stau departe de fetele mele, mi-ar fi fost extrem de greu. Nu vreau să mă laud, dar sunt foarte implicat în creşterea copiilor. Şi, atunci, să mă rup de ele şi să o las doar pe Alina… Că noi nu prea suntem adepţii bonelor, nu prea am vrut. Ca să le creştem cum suntem noi, nu cum sunt bonele. Nu că e ceva rău, dar ca idee, mi-era foarte greu, şi, la final, a fost decizia că e complicat. Eu sunt competitiv şi sigur aş fi stat mai mult decât… Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat”, a declarat Adrian Nartea pentru Click!. 

Citește și:
Virgil Ianțu, detalii neștiute despre conflictul cu Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit câteva luni: „Era nenatural'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people