Paris Hilton a devenit mamă! Cum a făcut celebra moștenitoare marele anunț

Paris Hilton este mamă! Moștenitoarea imperiului Hilton a dezvăluit că ea și soțul său, Carter Reum, sunt fericiți pentru venirea pe lume a copilului lor.

Paris Hilton a devenit mamă! Cum a făcut celebra moștenitoare marele anunț

Paris Hilton este mamă! Celebra DJ, star de reality show, socialite și totodată moștenitoarea imperiului hotelier și imobiliar Hilton a anunțat că ea și soțul ei sunt încântați de venirea pe lume a fiului lor, care a fost născut de o mamă surogat.

În ton cu anunțurile făcute de celebrități în astfel de ocazii fericite, Paris Hilton a anunțat că a devenit mamă postând pe contul său de Instagram o imagine cu mânuța nou-născutului, alături de textul: „Ești deja mai iubit decât se poate spune în cuvinte 💙.”

Paris Hilton a confirmat și pentru publicația People faptul că a devenit mamă, declarând: „Întotdeauna am visat să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de încântați să ne facem o familie și inimile noastre explodează de dragostea pentru băiețelul nostru.”

Vestea că Paris Hilton este mamă nu a venit cu mai multe detalii din partea acesteia, ea nefăcând public numele copilului sau data nașterii sale, însă internauții așteptau deja un anunț în acest sens după ce Hilton însăși a făcut aluzie, în luna decembrie, la faptul că familia ei ar putea să se mărească și că urmează să facă un anunț care să uimească întreg internetul.

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în noiembrie 2021 și au vorbit despre planurile lor de a apela la fertilizare in vitro pentru a face copii. Într-un podcast din trecut, Paris Hilton a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă. Și Kathy Hilton, mama lui Paris, a vorbit public despre problemele de fertilitate întâmpinate de fiica ei, pe care aceasta le-a negat în mai multe rânduri.

Soțul lui Hilton, Carter Reum, are o fiică, Evie, din relația sa cu Laura Bellizzi.

Citește și:
Kylie Jenner dezvăluie numele fiului său. Ce semnificație controversată are în limba arabă

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people